Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Întâmplare inedită! Un avion a fost nevoit să revină pe aeroport, după ce căpitanul a fost atacat de o pisică

O întâmplare ieșită din comun a avut loc la bordul unui avion suedez. O pisică a reușit să determine întoarcerea avionului pe aeroport, după ce a pătruns în cabina piloților și l-a atacat pe căpitan.

Un avion de pasageri al companiei sudaneze Tarco Aviation, care efectua o cursă între Khartoum (Sudan) și Doha (Qatar), a revenit pe aeroport la scurt timp după decolare. Motivul pentru care s-a apelat la această manevră a fost determinat de faptul că o pisică l-a atacat pe căpitan. (CITEȘTE ȘI: VEȘTI PROASTE PENTRU CEI CARE VOR SĂ ZBOARE CU AVIONUL. COMPANIILE AERIENE IAU ÎN CALCUL ACCESUL LA BORDUL AERONAVELOR DOAR A CĂLĂTORILOR VACCINAȚI ANTI-COVID)

Incidentul a avut loc miercuri, 24 februarie, iar pisica și-a făcut apariția în cabina piloților la jumătate de oră de la decolarea de pe aeroportul internațional din Khartoum. Pisica l-a atacat pe căpitan, care a decis că aeronava trebuie să revină la Khartoum, conform publicației Al-Sudani News.

Se pare că, în noaptea de dinaintea zborului, avionul a fost lăsat în fața hangarului după ce a fost făcută curățenia și verificările tehnice. Cel mai probabil felina a reușit să se strecoare în avion atunci și a stat ascunsă până la decolare.

(VEZI ȘI: INCIDENT ȘOCANT! UN AVION PLIN CU ROMÂNI A FOST LOVIT DE FULGER. AERONAVA A ATERIZAT DE URGENȚĂ LA ROMA)

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *