Cine e, de fapt, „bombardiera” filmată în compania discretului milionar cu Rolls Royce Cullinan. Sexy-șatena a participat la “Bravo, ai stil!” și s-a remarcat prin prietenia cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu câteva zile, vă prezentam, în premieră, imagini cu revenirea „în forță” a unuia dintre cei mai discreți milionari de la noi din țară, după ce și-a făcut ”fenta” în Dubai. La scurt timp după ce a răvășit Bucureștiul cu un Rolls Royce Cullinan, de 400.000 €, au ieșit la iveală detalii incredibile legate de ”bomba sexy” care l-a acompaniat pe ”Regele construcțiilor”.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini și informații savuroase legate de sexoasa șatenă care a fost filmată în compania discretului milionar Sorin Crețeanu.

Vedetă la „Bravo, ai stil!” și prietenă cu Bianca Drăgușanu

Potrivit surselor noastre, ”bomba sexy”, care a beneficiat de un ”pachet de lux” din partea milionarului cunoscut drept ”Regele construcțiilor” – o plimbare prin Capitală la bordul unui Rolls Royce Cullinan, de 400.000 € și un prânz select la ”Studio 80”  – este una dintre fostele vedete de la Kanal D. Sexoasa șatenă, pe numele ei Laura Mihaela Juganaru, s-a ”afirmat” în sezonul doi al renumitului show de modă ”Bravo, ai stil!”. De cum a pășit în lumina reflectoarelor, tânăra de profesie estetician s-a remarcat prin relația de prietenie pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Laura a cunoscut celebritatea în show-ul de modă de la Kanal D, ”Bravo, ai stil!”

După cum afirmă sursele noastre, Laura, „bomba sexy” care a fost filmată în anturajul discretului milionar Sorin Crețeanu, pare să fie una dintre cele mai renumite ”fete de oraș”, care se învârte prin cele mai selecte cercuri de milionari din Capitală și care se pare că ar deține un ”palmares” notabil. Din informațiile pe care le-am primit, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” se pare că a făcut ravagii și pe tărâmul milionarilor. Pe parcursul „escapadelor” din Dubai, sexoasa brunetă se pare că ”a frânt” inimile mai multor unor potenți afaceriști. (NU RATA: CEA MAI NOUĂ ȘI BOGATĂ PARTIDĂ DIN ROMÂNIA A PLECAT CU UN AVION PRIVAT SĂ-ȘI FACĂ VIAȚA LA SAINT TROPEZ)

Laura, prietenă bună cu Bianca Drăgușanu

Sorin Crețeanu, vacanță exclusivistă cu soția în Maldive

La doar câteva zile după ce a fost filmat în compania fostei concurente de la ”Bravo, ai stil!”, discretul milionar și-a luat zborul către însoritele Maldive, acolo unde se bucură de un sejur de cinci stele alături de soția lui, Simona. Conform surselor noastre, soții Crețeanu s-au cazat la exclusivistul resort din Maldive ”One and Only”.

Sorin Crețeanu și soția, vacanță de 5 stele în Maldive

Partenera de viață a discretului afacerist, Marilena Simona Crețeanu, este o fostă frumusețe din anii ‘80, care a încântat privirile bărbaților bogați, în vremea aceea, pe scena barului de noapte Melody, de pe Bulevardul Magheru din Capitală. Melody, cel mai în vogă bar de noapte din perioada comunistă, se afla sub înaltul directorat al distinsului și apreciatului Viorel Păunescu, o legendă vie a României. (NU RATA: DISCRETUL MILIONAR ROMÂN A „RUPT-O PE MANELE” ALĂTURI DE „REGELE” SALAM)

Sorin Crețeanu, un milionar discret

Într-o vreme, pe oriunde mergeai în București vedeai panourile cu numele “Comnord”, o companie celebră pe piața construcțiilor, al cărei proprietar este Sorin Crețeanu. De la mall-uri până la cartiere rezidențiale în Militari sau Băneasa, firma s-a ocupat, de-a lungul timpului, de proiecte de zeci de milioane de euro.

Sorin Crețeanu este însă un om de afaceri care preferă să nu iasă în față. Nu pare să îi placă deloc publicitatea, iar aparițiile lui în presă sunt rare. Își controlează, în liniște, business-urile pe care le deține și este super-discret.

Sorin Crețeanu, alături de una dintre cele mai renumite ”fete de oraș”

Fost vicepreședinte la Rapid

Sorin Crețeanu este unul dintre milionarii României, conectat la toate mediile, fie că vorbim de fotbal sau de business. A făcut bani pe piața imobiliară, s-a implicat în “sportul-rege” în urmă cu câțiva ani și, în era lui George Copos, a fost și vicepreședinte al clubului Rapid. De regulă, își petrece vacanțele în Saint-Tropez, Franța.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa