Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iubita lui Speak și-a pus fanii pe jar cu ultima postare pe Instagram: ”Ești cumva însărcinată?”

Iubita lui Speak și-a pus fanii pe jar! Ultima postare făcută de Ștefania pe contul ei de Instagram a ridicat multe semne de întrebare. 

Recent, Speak le-a mărturisit fanilor că este topit după copii și abia așteaptă să devină tătic. Asta după ce a fost în vizită la fratele său și și-a văzut nepoțica. Nu este, însă, prima oară când artistul face dezvăluiri în legătură cu dorința sa de a avea copii.

„A fost foarte bine, mi-am văzut nepoata. M-a leșinat, nu mai pot de dragul ei. Râde întruna, este foarte sociabilă, nu este smiorcăită, este durducă așa. Este ceva extraordinar. În momentul în care eu o să am un copil și o să văd tot felul de grimase din astea, eu cred că leșin. Te uiți la un om că seamănă cu tine și cu nevastă-ta, este ceva extraordinar. Eu cred că o să stau mai mult pe la spital, leșinat decât să stau cu copilul”, a spus Speak pe Instagram.

Ulterior, iubita lui Speak a reușit să stârnească un val de controverse în mediul online. Ștefania a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un trening, dar și-a lăsat la vedere abdomenul. Fanii și-au dat coate când au văzut-o și s-au întrebat dacă nu cumva artista este însărcinată și urmează să facă marele anunț. Iubita lui Speak n-a oferit, însă, niciun răspuns.

Ștefania și-a pus fanii pe jar

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii ”Asia Express”. Speak a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă pe Ștefania, chiar în cadrul competiției. (VEZI ȘI: CUM S-AU CUNOSCUT SPEAK ȘI ȘTEFANIA. CINE A FĂCUT PRIMUL PAS LA ÎNCEPUTUL RELAȚIEI)

Înainte de a intra în show, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit. Așa că, în momentul în care și-au citit scrisorile unul altuia, la finalul uneia dintre probele de la ”Asia Express”… artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el.

Printre lacrimi, răspunsul, a fost ”Da!”, iar apoi Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *