Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii se exprimă afectiv cu sinceritate

Horoscopul zilei de 1 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscopul zilnic pentru 1 martie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 martie 2021 spune că nativii din zodia Gemeni se exprimă astăzi cu multă sinceritate și responsabilitate.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, iar aspectele pe care aceasta le face vor fi favorabile nativilor, atât în relațiile de iubire, cât și în cele profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține să-și exprime cu curaj trăirile, emoțiile în fața partenerului de viață, dar și să fie foarte serioși, responsabili și asumați, direcți, dar nu și incisivi, în parteneriatele de afaceri, în discuțiile cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de avânt profesional, de spor în activitățile de la locul de muncă, fiind foarte responsabili și atenți la ceea ce fac, dar și destul de determinați să-și atingă niște scopuri avute. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi susține puternic în zona sănătății, imprimându-le o reală nevoie de odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor reuși, după mult timp, să se exprime așa cum le este firea, direct, fără ocolișuri, pe înțelesul tuturor. Nativii își vor exprima sentimentele, vor face declarații de dragoste și vor fi deschiși flirturilor serioase, mature, făcute cu responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține puternic pe nativii care desfășoară activități creative, mai ales dacă acestea sunt legate de zona de comunicare, de expresivitate.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac nu prea au chef să se dedice acelor activități planificate pentru astăzi, dar cel mai probabil vor fi forțați de contexte să o facă. Oricum, sunt rezistenți la muncă și pot face față sarcinilor. Posibil să fie mai puțin interesați de casă ca altă dată, dar vor primi înțelegere din partea familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce discuții despre viața intimă sau finanțe în cuplu.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor da dovadă de mai multă diplomație și amabilitate în dialog, dar și de mai mult tact în negocieri. Este o zi bună pentru dialoguri în cuplu sau cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia abordării unor teme profesionale importante. Poate intra în discuție un contract.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să primească niște oferte pentru a-și îmbunătăți veniturile, însă cel mai probabil se vor teme că nu sunt pregătiți pentru ceea ce au de făcut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere chibzuință, responsabilitate și maturitate în cheltuieli. Nu este cea mai bună idee să accepte o funcție doar pentru bani dacă nu sunt pregătiți adecvat din punct de vedere profesional.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Luna în tranzit prin semnul lor și în aspecte de susținere cu planetele din Vărsător, cei născuți în zodia Balanță se bucură de o stare generală de bine, de echilibru. Nativii sunt moderați în acțiuni, sunt calmi, liniștiți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unor discuții sentimentale, poate flirturi, dar purtate cu multă maturitate și responsabilitate.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor trebui să depună un efort pentru a-și alunga anumite gânduri, frici, inhibiții, poate chiar amintiri. Nativii resimt din plin nevoia de liniște, de odihnă, dar vor trebui să-și controleze, anihileze starea emoțională destul de apăsătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se conecteze mai mult la emoțiile lor să vadă ce pot îmbunătăți acolo, poate ceva trebuie eliminat, corectat în viața de familie.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se bucură de dialoguri utile, constructive cu prietenii, însă destul de rigide, în sensul că nativii vor fi foarte prudenți în ceea ce spun și nu se vor hazarda. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce negocieri sau discuții serioase despre implicarea lor într-un proiect de grup.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o zi bună în plan profesional. Se pot simți mai liniștiți în dialogurile cu superiorii, chiar dacă acestea vor fi amprentate de rigiditate și seriozitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia să dea dovadă de echilibru în desfășurarea sarcinilor impuse, fără a simți nevoia de a se răzvrăti sau impune.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a se îndoi în niște idei, soluții, principii, convingeri sau chiar viziuni de viitor. Nativii nu sunt siguri de ceea ce aud sau de ceea ce li se propune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce nevoia de a se documenta temeinic înainte de a trage o concluzie sau a lua o decizie. Pot fi destul de perseverenți în ceea ce privește un ideal pe care-l au de atins.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se preocupă cu seriozitate de o situație financiară. Fie este vorba de calcule pe care le fac, de plăți ale facturilor, de achitarea unor datorii, taxe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o maturitate, responsabilitate financiară, manifestate sub forma unui refuz de a cheltui bani pe lucruri sau în contexte care le sunt nefolositoare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *