Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dovada că artista Carmen de la Sălciua folosește în exces Photoshop și FaceApp. Gafa colosală care i-a scos la lumină adevărata față!

Se numără printre cele mai sexy artiste de la noi și cu siguranță calitățile ei fizice nu pot fi contestate de nimeni. Deși este o femeie frumoasă, Carmen de la Sălciua mai simt nevoia să facă ceva îmbunătățiri în aplicațiile de înfrumusețare.

Recent, Carmen de la Sălciua a fost luată la rost de fanii ei, pe motiv că abuzează de aplicațiile de editare foto. Acest lucru ne-a adus aminte de un episod petrecut acum câteva luni, un episod șocant pentru cei care o urmăresc pe Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Îi place mereu să fie divă în mediul online, însă de multe ori, o gafează, iar fanii o critică, mai ales pe motiv că unii dintre ei nu pricep, totuși, de ce artista mai are nevoie de modificări în aplicațiile foto, din moment ce este, deja, o femeie frumoasă. Acum ceva timp, una dintre imaginile încărcate de artistă pe contul ei de Instagram a stârnit hohote de râs, dar și revolta internauților care și-au dat seama imediat că este mult prea modificată.

A fost dată de gol chiar de pagina de Instagram a salonului!

Mai exact, Carmen de la Sălciua a postat o fotografie făcută într-un salon de înfrumusețare, imediat după ce a beneficiat de o super-coafură. Doar că…surpriză! Pagina de Instagram a salonului cu pricina, pe care l-a vizitat artista, a postat aceeași fotografie cu ea, doar că diferența este una colosală. În imaginea postată de Carmen de la Sălciua, aceasta și-a înlocuit zâmbetul din cea originală, și-a subțiat fața și și-a accentuat trăsăturile, dar a și adăugat un pic de bronz pielii sale.

Neagă operația la sâni

”Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a spus Carmen de la Sălciua, acum ceva timp, despre intervențiile sale estetice.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *