Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Decizia radicală luată de Claudia Pătrășcanu, în plin divorț de Gabi Bădălău. Artista a surprins pe toată lumea. „Să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat”

În urmă cu doar câteva zile, Claudia Pătrăşcanu a anunţat că
se concentrează asupra carierei sale și a lansat o melodie nouă, luând în
surprindere pe toată lumea.

„Am lansat o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice că oricând: „Bolnavă de Amor”. „Bolnavă de Amor” este o piesăă despre iubire și felul în care ne simțim atunci că̂nd ne lasăm învăluiți de acest sentiment puternic.

Videoclipul regizat de Kobzzon mă are protagonistă chiar pe
mine😊….interpretez rolul unei femei romantice
și seducăătoare ce îmi întă̂lnesc jumătatea pe ritmuri de flamenco.

„Bolnavă de Amor” este metaforă perfectă pentru a exprimă în trei cuvinte ce înseamnă de fapt să ajungi să iubeșţi pe cineva cu adevăraţ, să împarți aceleași vise, aceleași încercări ale viețîi, dar și dorul”, a transmis pe Facebook Claudia.

Artista a anunţat că se regăseşte în versurile melodiei, în
povestea piesei. 

„Dintotdeauna, poveșţile de dragoste au mers mână în mână cu o melodie specială, deosebită. Mesajul piesei „Bolnavă de Amor” este pentru cei care șţiu să iubească cu patos.:)

În acest single mă regăsesc și eu, pentru că sunt înnebunită după iubire. Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că mi-am dorit să lansez acest single mai repede și să ajungă la inimile voastre. Să fiți bolnavi de Amor!”, a completat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *