Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actorul Silviu Biriș își va lua licența în teologie pastorală, la 47 de ani. Reacția fiului său de 20 de ani când a aflat că tatăl lui devine preot. „A fost un șoc”

Actorul Silviu Biriș și fiul lui, în vârstă de 20 de ani, au fost invitați în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde au făcut dezvăluiri neașteptate din familia lor. După ani în care a făcut spectacol cu rolurile sale în teatru și film, Silviu Biriș vrea să devină preot.

Acesta este student în ultimul an la Universitatea Teologică Justinian Patriarhul, Secţia Pastorală.

„Pentru mine, David este foarte important, mă echilibrează. David este anul întâi la Facultatea de Istorie. Când mi-a zis că vrea să se facă actor, am zis: Doamne, nu actor! Vreau să aibă o viață normală, fericită. Profesia de artist e frumoasă, dar cere mult sacrificiu. Ajungem să nu mai știm cine suntem.

Eu, la un moment dat, am făcut față destul de greu. Am înțeles că este o meserie care are un preț foarte mare.

Joc și acum, dar nu aș mai da la Teatru cu mintea de acum. După ce termin Teologia, am planuri”, a declarat actorul, la Pro TV.

Fiul actorului a fost și el șocat atunci când a aflat că tatăl său vrea să ia calea preoției.

„A fost un șoc când am auzit că tata dă iarăși la facultate, și la Teologie. Eu, inițial, am vrut să dau la Actorie, apoi la Medicină, iar la final m-am decis să dau la Istorie”, a spus David, în vârstă de 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *