Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vestitul Șchiopu’ din Vaslui a dat de pământ cu un taximetrist și l-a băgat în spital!

Un taximetrist din Vaslui a simțit pe pielea lui de ce este în stare vestitul Șchiopu’ din Vaslui! Gabi Ciprian Gentimir, pe numele adevărat, și un prieten al lui au fost nemulțumiți de serviciile taximetristului, așa că i-au aplicat o corecție dură.

Cei doi agresori au chemat taxiul de pe raza comunei Muntenii de Jos, iar în momentul când mașina a ajuns acolo, șoferul le-a spus că ei trebuie să să stea pe bancheta din spate. Așa cum prevede legislația impusă de pandemia de coronavirus. Șchiopu’ și al lui prieten s-au conformat, dar aveau să devină agresivi pe parcurs. Au început să-l lovească pe taximetrist, așa, dintr-odată, cu pumnii, scrie vremeanoua.ro. (CITEȘTE ȘI: BĂTAIE CA-N FILME ÎN VASLUI! UN TÂNĂR A FOST LEGAT CU SÂRMA DE MÂINI ȘI DE PICIOARE, IAR APOI A FOST TÂRÂT ȘI BĂTUT CU BESTIALITATE)

Vestitul Șchiopu’ din Vaslui a dat de pământ cu un taximetrist și l-a băgat în spital!

La benzinăria la care a ajuns mașina, chiar la intrare în oraș, taximetristul a oprit pentru a anunța la 112 incidentul, doar că avea să încaseze o ploaie de lovituri de la cei doi clienți puși pe scandal. Cunoscutul interlop avea să fie, de data aceasta, cel care a lovit mult și tare. Victima a reușit cumva să scape din mâinile celor doi agresori, apoi a ajuns la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. (NU RATA: VASLUIAN, RUPT ÎN BĂTAIE DE UN PUȘTI DE 16 ANI. MOTIVUL ESTE IREAL: „NU ȘTIU DACĂ VOI MAI PUTEA MERGE NORMAL VREODATĂ”)

În urma incidentului, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Taximetristul, cel mai probabil, a ajuns la o înțelegere cu agresorii săi pentru că la două zile de la incident și-a retras plângerea.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *