Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Totul despre Sorin Bontea, juratul de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9. „Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti”

Sorin Bontea este unul dintre jurații de la „Chefi la Cuțite”, ce va reveni pe micile ecrane cu cel de-al 9-lea sezon. Mai mult, acesta a participat la ultimul sezon Asia Express, împreună cu Răzvan Fodor, devenind și marii câștigători.

Dragostea pentru bucătărie i-a fost insuflată lui Sorin Bontea de mama sa, care a fost bucătăreasă la o grădiniță din București și el era singurul din familie care o ajuta atunci când gătea acasă.

Îndrăgește bucătăria de la 16 ani

A descoperit bucătăria încă de la 16 ani, când s-a angajat ajutor de bucătar și făcea unele dintre cele mai grele munci din domeniu: curăța cartofi și ceapă și căra marfa.

Recunoaște că primii bani, făcuți în urma unei munci fizice colosale, îi cheltuia cu fetele, dar dădea și în casă pentru că, spune el, „aşa era la noi”.

Pe când satisfăcea stagiul militar a gătit timp de o
săptămână pentru 800 de soldaţi.

„Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate.

Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr”, spunea Sorin Bontea, citat de adevarul.ro.

„Chefi la cuțite”, sezonul 9, debutează pe 1 martie, la Antena 1. Emisiunea prezentată de Gina Pistol va fi difuzată duminică, luni și marți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *