Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scandalul de la „Survivor România” a atins cote maxime. „Ești o cotoroanță. În ce filme te afli?”. Cătălin Moroșanu l-a făcut praf pe Zanni, după ce a jignit-o pe Elena

Scandal monstru în tabăra Faimoșilor de la „Survivor România”. Zanni continuă să o jignească pe Elena Marin, iar Cătălin Moroșanu a reacționat dur și l-a făcut praf pe Zanni.

Acum a subliniat cum vorbește Zannidache și el pe la spate vine și spune: „Elena asta mă cam ia de mână când doarme. Ce-o fi cu ea? O vrea afecțiune bărbătească.

Eu îmi asum ce spun atunci când cineva se ia de trecutul meu, chiar dacă nu mă deranjează. Hai să ne-o dăm la duel. Ești o cotoroanță. În ce filme te afli? Ce filme îți inventezi? Ce lacrimi programate îți inventezi?”, a declarat Zanni.

Cătălin Moroșanu și-a ieșit din minți, când a văzut că Zanni l-a țintit și pe el cu replicile dure, așa că a răbufnit dur.

„Tu nu ai realizat nimic în viața ta! Ești un nimeni! Nu ai niciun drept să ne spui nouă, mai stai la coadă. Dacă nu te lua Alex Velea, erai no name”, a declarat Cătălin Moroșanu.

„Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță.

Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei.

Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool, chipurile.

Eu am experiență de viață și ce vă spun: astfel de oameni nu o să reușească în viață. Zanni e un caracter de doi lei. O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului și tot ceea ce am construit noi până acum”, a declarat Cătălin Moroșanu, în cadrul ediției trecute de la „Survivor România 2021”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *