Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sămânță de scandal, din nou, între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Ce s-a întâmplat în Constanța, după ce afaceristul a mers pentru a-și lua copiii

Un nou scandal a pornit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a mers în Constanța, pentru a-și lua copiii. Se pare că acolo, lucrurile nu au mers așa cum se aștepta el.

Lucrurile se complică între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Deși cei doi se luptă în instanță de mai bine de un an și jumătate, nu au ajuns la niciun acord și nu par a se înțelege prea bine.

Mai exact, Gabi Bădălău și fosta lui soție au convenit să aibă o relație decentă, de dragul copiilor pe care îi au împreună. Cu toate acestea, socotelile de acasă nu se potrivesc mereu cu cele din târg, așa că situația a degenerat atunci când afaceristul a mers în Constanța, pentru a-și lua copiii.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Gabi Bădălău a vrut să ia copiii la București, pentru a petrece timp cu aceștia, el și Claudia având custodie comună. Din cauza unui scandal iscat din senin, afaceristul nu a mai putut să plece alături de cei mici, întrucât artista i-a luat în casă rapid. Sursa citată mai informează că cei doi și-au aruncat cuvinte grele chiar în fața casei.

Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa lui Dan Capatos

Claudia Pătrășcanu a răbufnit, din nou și sare la gâtul fostului partener de viață, dar și la gâtul lui Dan Capatos. Vedeta susține că este terorizată de Gabi Bădălău și nu e lăsată în pace, astfel încât să-și poată vedea de afacerile și contractele pe care le are. În ceea ce-l privește pe Capatos, Claudia susține că a fost o mare greșeală să accepte să meargă în emisiunea moderată de acesta, pentru că totul a fost făcut doar pentru rating și nu pentru că ar fi empatizat cu durerea ei.

Vedeta susține că toată ” mascarada”  ce are loc în emisiunea lui Dan Capatos e menită să-i facă rău. Încă soțul ei caută tot felul de motive pentru a o teroriza, iar din declarațiile Claudiei Pătrășcanu, reiese faptul că prezentatorul de la Antenă ar fi părtinitor.

” Cum se face că nu sunt lăsată în pace de acest Bădălău și caută mereu cârcotă, îl interesează de viața mea și ce fac eu?! Cum se face că se aliază cu domnul prezentator C și cu domnul jurnalist H și minciunesc cât le ține gura și audiența?! Da, recunosc, am făcut o greșeală să cred că acei oameni, de la acea emisiune, vor înțelege prin ce trec și mă gândeam că vor sprijini astfel de situații, dar important este să-și facă emisiunea” a spus artista.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *