Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman, mesaj plin de durere după despărțirea de Marius Elisei: „Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama” 

 

În urmă cu două săptămâni, Oana Roman și marius Elisei au divorțat oficial la notar, dar asta nu înseamnă că sentimentele s-au risipit. Cea care suferă cel mai mult în urma acestei separări este Oana, care privește cu nostalgie în trecut. Vedeta a distribuit o fotografie făcută în urmă cu un an, în timp ce era într-o vacanță alături de Marius. 

Chiar dacă Oana și Marius s-au despărțit încă de anul trecut sentimentele încă există, cel puțin pentru fiica lui Petre Roman. Tocmai din acest motiv acum, când îi apar tot felul de fotografii din anii de căsnicie, vedeta devine nostalgică și o cuprinde un sentiment de tristețe. De data aceasta, Oana Roman a distribuit o amintire în care apare alături de Isabela și Marius, fostul ei soț într-o perioadă în care erau fericiți.

CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN ȘI MARIUS ELISEI, IPOSTAZĂ DELICATĂ DUPĂ DIVORȚ. CU CE OCAZIE S-AU ÎNTÂLNIT CELE DOUĂ VEDETE. FOTO

Oana Roman: „A fost ultima vacanță în formula completă

‘Acum fix 1 an eram la Roma la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră. Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță. A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou! Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

VEZI ȘI: MOTIVUL DUREROS PENTRU CARE MARIUS ELISEI A DIVORȚAT DE OANA ROMAN: „NU A CONTAT CÂT A FOST DRAGOSTE”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *