Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini rare! Milionarul italian și-a “abandonat” Ferrari-ul în Floreasca și a dat o tură cu Logan-ul

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini rare cu unul dintre cei mai discreți milionari din Capitală. Patronul de la Pascucci a lăsat Ferrari-ul pentru ”o tură” de București la bordul unei mașini autohtone.

Este, fără doar și poate, un ”italiano vero” care știe ce vrea de la o afacere și de aceea, acum, își permite diferite luxuri. Zilele trecute, CANCAN.RO a reușit să-l surprindă pe discretul afacerist într-o ipostază greu de imaginat, în zona Floreasca din Capitală. Cu toate că este un mare pasionat al cailor-putere, din când în cand, Gianluca Germani se bucură de ”senzațiile” tari oferite de mașinile autohtone. Așa s-a întâmplat și de această dată.

Gianluca Germani, patronul de la Pascucci, și-a parcat bolidul de lux pe Floreasca și s-a urcat într-un logan

Și-a ”abandonat” Scuderia, pentru un Logan

Discretul milionar și-a parcat regulamentar Ferrari-ul, pe Calea Floreasca, după care s-a îndreptat către una dintre parcările din zonă, și în mod total surprinzător s-a urcat pe locul din dreapta al unui Logan, la volanul căruia se afla o doamnă. După ce s-a instalat comod, companioana sa a demarat în trombă și cei doi și-au pierdut urma în trafic. (NU RATA: PATRONUL MILIONAR AL UNEI CAFENELE CELEBRE ÎN DOROBANȚI, ÎN FENTĂ CU FERRARI-UL DECAPOTAT LA NUBA!)

Gianluca Germani s-a instalat confortabil pe locul din dreapta al Loganului

Apariție spectaculoasă, la NUBA Mamaia

Ultima apariție publică “documentată” a lui Gianluca Germani a fost în urmă cu trei ani, la început de mai, în Mamaia. Cu o șapcă pe cap și cu nelipsiții ochelari care-i permit să arunce priviri oriunde, fără să fie văzut.

De cum a oprit bolidul, un angajat al clubului, care se ocupa de parcare, a sărit imediat în ajutor. Tânăra care-l însoțea a coborât prima din mașină. Gianluca Germani a mai întârziat, apoi a ieșit din Ferrari, a dat cheile ”parcagiului” și a urmat-o pe domnișoară către intrarea în NUBA. Afaceristul nu a intrat însă în ”modul” de petrecere până când nu s-a asigurat că prețiosul automobil este pe mâini bune. (VEZI ȘI: „PRINȚIȘORUL IMOBILIARELOR DIN CLUJ” A DAT FERRARI-UL 812 GTS SPIDER PE UN LOGAN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *