Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Grupul infractional care a condus pana acum Politia Locala a Sectorului 1 a fost invins”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a transmis ca proiectul pentru reorganizarea Politiei Locale Sector 1 a fost aprobat, joi, in sedinta de Consiliu Local.

Conform comunicatului transmis de Primaria Sectorului 1, prin acest proiect sunt reduse substantial functiile de conducere din cadrul Politiei Locale, sunt eliminate suprapunerile de atributii, sunt comasate activitatile similare si optimizate activitatile structurilor de ordine publica si de inspectie.

„Grupul infractional care a condus pana acum Politia Locala a Sectorului 1 a fost invins. De astazi incepe adevarata reforma a acestei institutii.

Consiliul Local al Sectorului 1 si-a dat astazi girul pentru reorganizarea Politiei Locale si pentru eficientizarea activitatii acestei institutii. In sedinta de astazi, 25.02.2021, a fost aprobat proiectul de reorganizare a Politiei Locale Sector 1 cu o larga majoritate: 18 voturi pentru, 6 abtineri si 2 voturi impotriva.

Prin acest proiect, sunt reduse substantial functiile de conducere din cadrul Politiei Locale, sunt eliminate suprapunerile de atributii, sunt comasate activitatile similare si optimizate activitatile structurilor de ordine publica si de inspectie.

Reorganizarea Politiei Locale era o problema de siguranta nationala in conditiile in care o parte dintre cei care poarta uniforma de politist facusera pact cu Mafia si aveau o agenda personala, diferita de cea a cetateanului. Doresc sa le multumesc consilierilor locali care au decis sa lucreze pentru cetateni si nu impotriva lor. Grupul infractional care a condus pana acum Politia Locala a Sectorului 1 a fost invins. De astazi incepe adevarata reforma a acestei institutii.”, a transmis Clotilde Armand.

„Reorganizarea Politiei Locale era o problema de siguranta nationala in conditiile in care o parte dintre cei care poarta uniforma de politist facusera pact cu Mafia si aveau o agenda personala, diferita de cea a cetateanului. Doresc sa le multumesc consilierilor locali care au decis sa lucreze pentru cetateni si nu impotriva lor. Grupul infractional care a condus pana acum Politia Locala a Sectorului 1 a fost invins. De astazi incepe adevarata reforma a acestei institutii”, a mai spus primarul Sectorului 1.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *