Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fabulosul Dan Diaconescu s-a retras din viața publică, dar noi l-am găsit

De când a dispărut din lumina reflectoarelor, fostul patron al OTV se bucură din plin de micile bucurii ale vieții. Însă, în ciuda faptului că s-a retras definitiv din spațiul public, CANCAN.RO l-a găsit pe Dan Diaconescu și vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu celebrul om de televiziune.

Cu siguranţă, toată lumea îşi aminteşte vremurile în care Dan Diaconescu era considerat ”regele absolut“ al sticlei, fiind seară de seară prezent în casele românilor cu diverse cazuri şi dezvăluiri senzaționale. Acea perioadă însă a apus, iar lucrurile stau total diferit acum.

De când și-a obținut eliberarea și a ieșit din închisoare, senzaționalul Dan Diaconescu își trăiește viața liniștit, departe de camerele de luat vederi. Celebrul om de televiziune își dedică majoritatea timpului persoanelor dragi, mai ales în contextul actual al pandemiei de coronavirus în care sunt impuse multe restricții.

Dan Diaconescu, un tată de nota 10

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Dan Diaconescu pe străzile din Capitală. Aflat la volanul bolidului său de lux, fostul patron al OTV s-a dus la școala la care studiază fiica sa. Adolescenta terminase cursurile, iar tatăl ei a venit să o ia acasă. Tânăra a ieșit din curtea școlii și s-a îndreptat spre mașină. S-a așezat pe bancheta din spate, iar Dan Diaconescu a condus spre domiciliul lor.

A intrat pe alee și și-a parcat bolidul de lux chiar în fața vilei sale. Ulterior, Dan Diaconescu a ieșit din mașină, a salutat un vecin cu care a schimbat câteva vorbe și apoi i-a deschis portiera fiicei sale. Tânăra a ieșit din mașină și, împreună cu tatăl ei, a intrat în casă. (CITEȘTE ȘI: DAN DIACONESCU, ACUZAT DE O MEGA-COMBINAȚIE IMOBILIARĂ)

Dan Diaconescu și-a luat fiica de la școală

Dan Diaconescu și Emilia, împreună de aproximativ 25 de ani

Dan Diaconescu, fostul patron al postului OTV și femeia care i-a fost alături și la bine și la rău sunt împreună de aproximativ 25 de ani. Chiar dacă formează un cuplu de mult timp și pe deasupra, au și un copil împreună, Dan Diaconescu și Emilia nu s-au căsătorit. (VEZI ȘI: SENZAȚIONALUL DD A APĂRUT CU BENTLEY-UL LA PLAJĂ!)

Emilia este mai mică cu 10 ani decât partenerul său de viață și a apărut în spațiul public pentru prima dată în anul 2010, atunci când Dan Diaconescu a fost reținut de procurori și închis pentru patru zile. La proces, iubita lui Dan Diaconescu a plâns non-stop, neputând să îşi ascundă suferința şi indignarea.

Dan Diaconescu și Emilia sunt împreună de aproximativ 25 de ani

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare în 2017

Dan Diaconescu a fost eliberat la sfârșitul lui noiembrie 2017 din închisoare. Fostul patron al OTV-ului fusese condamnat definitiv în 2015 la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru șantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Procurorii au arătat, în rechizitoriu, că în perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL și realizator de programe la postul de televiziune OTV la data faptelor, l-ar fi amenințat în mod repetat, atât în mod direct cât și indirect, pe primar.

„Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi. Acum trebuie să ştiţi că la fel de prodigioasă cum a fost activitatea dumneavoastră în prezent, poate fi la fel de infracţională fiindcă avem de-a face cu o lege dată în România, o sentinţă prin care timp de 10 ani şi jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion şi jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat.

Este o interdicţie foarte, foarte mare. De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere. Nu ştiu de ce le-o fi atâta frică de mine. Mă numesc Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoşteam pe nimeni şi totuşi, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte, foarte tare de mine”, declara, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, Dan Diaconescu.

Vrea să facă din nou emisiuni TV

După câțiva ani petrecuți în închisoare, toată lumea se aștepta ca Dan Diaconescu să revină în forță. Problema este că judecătorii i-au interzis ca, pe durata perioadei, în care beneficiază de eliberarea condiționată să se exprime în presă sau în televiziune. (VEZI ȘI: JUDECĂTORII I-AU ”CONFISCAT” VILA LUI DAN DIACONESCU!)

Contactat de reporterii CANCAN.RO, în urmă cu ceva timp, Dan Diaconescu a vorbit deschis despre of-ul pe care-l are.  Fostul patron al OTV a dat de înțeles că își dorește să se întoarcă în televiziune, acolo unde a făcut istorie. Încă nu s-a gândit exact unde și cum, dar cu siguranță va lua în considerare mai multe variante.

”Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a declarat Dan Diaconescu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *