Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adi Minune “și-a luat” culoar de urgență pentru Lamborghini-ul Aventador Roadster de 400.000 €

Săptămâna și „aroganța” pentru unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. La doar câteva zile după ce a ”aliniat” bodyguarzii în fața unui club, Adrian Minune a fost surprins din nou într-o postură inedită. Atunci când iese cu Lamborghini-ul pe stradă, cântărețul lasă impresia că se simte ”Regele șoselelor”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile incredibile.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini unice, care ilustrează cea mai recentă „aroganță” a lui Adrian Minune.

Manelistul pare că ține să iasă în evidență la fiecare apariție publică. Au trecut doar câteva zile de la scenele desprinse parcă din filmele cu mafioți, din fața unui renumit club din București, atunci când Adi Minune a ”aliniat” bodyguarzii, pentru a-i remunera după ce i-au asigurat paza pe parcursul unui party. Iar acum Adrian s-a ”afirmat” și în trafic.

O „tură” cu Aventadorul

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, atunci când a ieșit la ”o tură” cu unul dintre bolizii săi de lux, un superb Lamborghini Aventador Roadster de 400.000 de euro, Adrian Minune a fost surprins conducând pe culoarul de urgență.

Din câte se pare, atunci când se află la volanul superbei mașini, manelistul lasă impresia că este ”Regele șoselelor”, fapt pentru care n-ar ține cont de anumite reguli de circulație. Mai mult decât atât, cum este un artist care își ține fanii la curent cu aproape toate activitățile zilnice, Adrian Minune nu a ratat ocazia de a posta un video chiar din timpul ”escapadei” cu bijuteria de 400.000 de euro pe străzile Capitalei. (VEZI ȘI: ADI MINUNE, CITAT LA AUDIERI ÎNTR-UN MEGA-DOSAR INSTRUMENTAT DE DIICOT! LA ACEASTĂ ORĂ AU LOC PERCHEZIȚII ÎNCRUCIȘATE!)

Adrian Minune s-a ”afirmat” și în trafic, nu doar la club

Și-a mărit ”parcul auto” în urmă cu un an

Muzica de petrecere nu este singura pasiune pe care, de-a lungul timpului, și-a dezvoltat-o Adrian Minune. Celebrul artist iubește la nebunie mașinile de lux, cu mulți cai-putere sub capotă, dar și cu nume. Garajul său este plin cu astfel de exemplare de colecție, între care și un Ferrari 458 Spider. Colecția de bolizi a artistului s-a îmbogățit, în luna ianuare a anului trecut, cu încă un exemplar, un Lamborghini Aventador Roadster “țiplă” pe care, potrivit surselor noastre l-a costat aroape jumătate de milion de euro.

Adrian Minune, ”aroganță” în trafic. A circulat cu bolidul de 400.000 de euro pe culoarul de urgență

Un Mercedes GLE, cadou pentru fiica lui, Carmen

De precizat că Adrian Minune este super-atent și cu membrii familiei sale. Atunci când fiica lui a împlinit 22 de ani, cântărețul de manele i-a făcut o adevărată surpriză. I-a dăruit o prăjitură cu îngheţată, iar înăuntru era o cheie de maşină. Şi nu orice maşină! Adi Minune i-a făcut cadou un Mercedes GLE, al cărui preț de pornire este de 70.000 de euro. Tânăra nu a rezistat prea mult cu bolidul în garaj și, imediat, a și făcut primele drumuri la volanul lui. (NU RATA: KARMEN SIMIONESCU, DESPRE „POVARA” CELEBRITĂȚII: „MI-AȘ FI DORIT SĂ NU ȘTIE LUMEA CINE SUNT”)

Adrian Minune, la volanul Lamborghini-ului de 400.000 de euro

Cine este Adrian Minune

Născut pe 24 septembrie 1974, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, Adrian Simionescu este un celebru cântăreț de manele și muzică lăutărească. Adrian Copilul Minune, Adi de Vito și Adrian Minune sunt cele trei nume de scenă pe care le-a avut până în prezent. A jucat în două filme, Gadjo dilo (1997) și Furia (2002). A fost consilier local al comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, poziție din care a demisionat pe 20 aprilie 2011.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *