Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Liviu Vârciu și Anda Călin, ipostază inedită, în direct la TV. Imaginile au stârnit hohote de râs în platou. VIDEO

Liviu Vârciu și soția sa, Anda Călin, au fost surprinși într-o ipostază cât de poate de inedită, în timp ce se aflau, în direct, la TV.

Prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show”, Dan Capatos, l-a sunat pe Liviu pentru a îl întreba cum merge noua sa carieră de vloger.

Și pentru că nu știa dacă este văzut sau ba, Liviu s-a strâmbat ca un copil, iar gestul lui a stârnit râsul prezentatorului TV și a celor doi co-prezentatori.

Citește și:  Andreea Bălan, sărut pătimaș cu Liviu Vârciu, în toaleta de la Sala Palatului: „Eu m-am pupat și mi-a plăcut”

Ba mai mult, aceasta a fost cât pe ce să „scape” câteva injurii din cauza conexiunii, fiind oprit la timp de Dan Capatos.

În timpul conversației, Anda apare și ea în imagini, îmbrăcată în „pijamale” și totuși la fel de fermecătoare ca întotdeauna.

Ce s-a întâmplat de Dragobete

Având în vedere că discuțiile despre vlog au avut loc chiar de Dragobete, Liviu Vârciu a mărturisit că cei doi nu au petrecut într-un mod foarte special, ci doar printr-o cină romantică alături de frumoasa lui soție.

„Suntem de Dragobete și jucăm „Nu te supăra frate”. Eu fac o grămadă de tâmpenii pe zi și am zis că de ce să nu le filmez și să împărtășesc cu fanii.

Eu nu pot să fac daily vlog, nu pot să mă filmez în fiecare zi. Sunt cu doamna de ceva timp. Voiam să spun că o iubesc din tot sufletul meu, dar eu nu pot să am timp pentru tot.

Timpul meu îl dedic și familiei. Noi am povestit, eu cu a mea cu apărem amândoi pe canapea să spunem ce mult ne iubim noi și ce frumos ne certăm.

Și dacă dăm ceva din casă, nu o fac că suntem la televizor. Ea știe, pe mine dacă m-a supărat acum eu o spun și cu telefonul în mâna la tine în emisiune”, a spus Liviu Vârciu, la Antena Stars.

Nu rata: Liviu Vârciu se resimte după ce a scăpat de COVID-19? Cu ce probleme se confruntă artistul? „Analizele mi-au ieșit rău”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *