Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pepe și Raluk, împreună de Dragobete. Ana Baniciu i-a filmat îmbrățișați: ”Ralu, ai primit și tu ghiocei?”

Pepe și Raluka au petrecut împreună ziua de Dragobete. Nu au ieșit la o întâlnire romantică, ci au fost pe platourile de filmare de la ”Te cunosc de undeva”.

Muncă, muncă și iar muncă! Doamnelor și domnilor, vedetele din showbiz-ul românesc muncesc pe brânci pentru cel mai nou sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Nu au timp nici să respire pentru că toată ziulica sunt pe platourile de filmare. Iar, astăzi, nu a fost o excepție… în ciuda faptului că este ziua Dragobetelor.

În pauză, Ana Banciu le-a arătat fanilor buchețelul de ghiocei pe care l-a primit de la Romică Țociu. Iar, la un moment dat, în cadru au apărut și Pepe cu Raluka. Iar discuția savuroasă și gesturile romantice i-au pus pe fani pe gânduri. Se înfiripă, oare, ceva între artiștii lor preferați sau este vorba doar despre o prietenie strânsă?

” -Ralu, ai primit și tu ghiocei?

 -Da, uite! 

– Pepe, tu ce ne-ai adus?

 -Nu ne-a adus încă, dar o să ne aducă. Și de Valentine’s Day și de Dragobete împreună”, a fost discuția între Raluka și Ana Baniciu.

Pepe și Raluka, puși pe șotii de Dragobete

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele „Asia Express”, sezonul 1

Vă reamintim că sezonul 1 al show-ului „Asia Express” a fost câștigat chiar de Raluka și Ana Baniciu! Cele două nu s-au bucurat prea mult de premiu, căci au cheltuit suma de 30.o00 de euro câștigată în cadrul competiției de la Antena 1, iar la un an de la terminarea competiției nu mai aveau nici măcar un leu din ea! (CITEȘTE ȘI: RALUKA A “SFIDAT” IZOLAREA CA SĂ REFACĂ TANDEMUL DE LA ASIA EXPRESS)

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka la Antena Stars.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *