Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Cârstea, mărturii copleșitoare despre problemele de sănătate care au chinuit-o: “Am rămas fără dinți”. Cum se simte în prezent cântăreața

În vârstă de 58 de ani, Elena Cârstea s-a confruntat relativ recent cu unele probleme de sănătate. Printre medicii americani  la care cântăreața a apelat se numără și câțiva stomatologi, care o ajută să aibă o dantură sănătoasă și frumoasă. Pe lângă situațiile delicate pe care le-a trăit, vedeta a împărtășit o veste bună: una dintre fiicele adoptate se va muta cu serviciul în West Palm Beach, orașul în care ea locuiește. 

Elena Cârstea, dezvăluiri despre problemele de sănătate

Îndrăgita artistă a făcut un live pe Facebook în care a mărturisit că se simte bine, după ce a fost bolnavă lunile trecute. Ea nu și-a dorit să menționeze diagnosticele primite, însă, a vorbit despre implantul dentar pe care a decis să-l facă. Elena Cârstea este stabilită în statul american Florida de aproape 15 ani, iar Glenn Muttart i-a devenit soț în 2006. Ei au adoptat două fete: Sanda, în vârstă de 24 ani și Adriana, care are 20.

“Am rămas fără dinți. (…) Și nu pot să vorbesc pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. (…) Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut. Nu a fost nimic grav. Acum sunt la serviciu două ore, la o casă interesantă (…). Am zis să mai intru (n.r.: live pe Faceook) să mai vorbesc cu voi, să mai treacă un pic timpul. Nu intru foarte des, că… na, știți cum e: aveți voi destule pe ale voastre, nu să mă vedeți pe mine”, a declarat artista pe filmarea de mai jos.

Nu rata: Clipe emoționante pentru Elena Cârstea, când și-a revăzut fiica venită din armată după un an: “Am murit”

Elena Cârstea nu își dorește să revină în România

În timpul mărturisirilor, vedeta a precizat că nu are motive să vină în țara natală, însă, îi lipsește atmosfera, oamenii din orașul Mediaș. Elena Cârstea le-a mai împărtășit celor de pe Facebook că duce dorul concertelor, dar și al unora dintre apropiații pe care îi vede doar prin intermediul conversațiilor video sau prin intermediul fotografiilor.

“Noi am fost foarte cuminți și foarte liniștiți, pentru că… nu se întâmplă nimic nicăieri. Nu mergem nicăieri, cu masca pe figură… Nu știu când o să vin în țară. Nu prea mai am de ce să mai vin, să fiu sinceră. Dar asta e situația. Ce să facem? (…) Mi-e dor de Mediaș. Mi-e dor tare. (…) Mi-e dor de public, de cântat, de toată lume. Pe plictiseala asta ce vrei să facem? (…). Copila mea, una dintre ele, a venit acasă, se va muta aici cu serviciul, sper cât de curând”, a mai afirmat îndrăgita cântăreață.

Vezi și: Cum arată astăzi fetele adoptate de Elena Cârstea. Sanda și Adriana lucrează în cadrul armatei din SUA

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *