Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a reușit Adda să slăbească atât de mult. Artista este total schimbată. „Mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani”

În ultimele luni, Adda s-a luptat cu o afecțiune care i-a dat bătăi de cap. Artista a renunțat la câteva alimente, acesta fiind motivul pentru care a slăbit foarte mult. Ea a precizat pe contul de socializare că nu a ținut nicio dietă.

Mândră de felul în care arată acum,
fosta concurentă de la Asia Express a postat o imagine cu noua siluetă.

„V-am terorizat cu slăbitu’ meu! Da-s fericită că mi s-a întors talia acasă. Nu știu pe unde a umblat în ultimii ani…  Vă pup și vă zic din nou că NU țîn cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINĂ – am intoleranță! Fără – GLUTEN – am intoleranță.

Am renunțat și la ZAHĂR – tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă!

Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamină crește și am erupții pe tot corpul… tam tam.

Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente că să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente – antibiotice, antiinflamatoare etc. și stres.

Sunt sub supraveghere medicală. Nu recomand nicio dietă-minune. Găsiți un nutriționist și acționați în funcție de corpul vostru și în funcție de REZULTATUL ANALIZELOR!”, a scris Adda pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *