Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu și tânăra care a șocat juriul iUmor, filmată în ipostaze rușinoase. Ce a făcut într-o toaletă întrece orice imaginație

Bia Khalifa a devenit una dintre cele mai controversate dive din showbizul românesc. A fost lansată la numai 15 ani de nimeni altul decât Dani Mocanu, iar acum a vrut să demonstreze tuturor că este și amuzantă, așa că a venit la iUmor. Numai că participarea șatenei la emisiunea de la Antena 1 a scos la suprafață detalii rușinoase din viața ei.

Bia Khalifa s-a iubit recent cu un artist de pe Youtube, care se pare că acum îi face zile fripte. Mai exact, Bia ar fi fost filmată pe ascund de tânărul cu pricina, iar acum, după despărțire, acesta ar fi pus-o pe actuala iubită să o șantajeze pe fosta lui Dani Mocanu cu imaginile compromițătoare cu ea, în care vomită în toaletă, după ce a consumat prea mult alcool.

”Am tot dreptul să spun fanilor mei cum tu o pui pe gagică-ta să mă șantajeze. Ați simțit vreodată să vă fie rău. Nu știu cum a fost la voi, dar eu măcar am fost în stare să mă duc să vomit la baie. Efectiv, fata mă șantajează că pune poză că am băut într-o seară și m-am simțit rău, m-am dus la baie să vărs”, a povestit Bia Khalifa într-un live.

Bia Khalifa a șocat juriul de la iUmor, atunci când a vorbit despre educația ei

Ajunsă la iUmor, Bianca, fosta iubită a lui Dani Mocanu, le-a mărturisit tuturor, atunci când a fost întrebată de Mihai Bendeac ce studii are, că nu a terminat liceul.

Pentru a nu fi judecată greșit sau criticată, Bianca a susținut că, din când în când, îi place să mai citească și alege cărți care să o…motiveze și să o mențină „cultă”. Nu a trecut mult timp și tânăra a fost luată la mișto de juriul de la Antena 1.

„Mihai Bendeac: Când ai terminat liceul?
Bianca: Am 8 clase, dar ce crezi…nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă.
Mihai Bendeac: Care este ultima?
Bianca: Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate…pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă.
Delia: Unde ești? Că nu te găsesc nicăieri…Bia Khalifa.
Bianca: Mi-au închis conturile, chiar nu știu.
Delia: Nu ești nici pe Google” a fost discuția dintre fosta iubită a lui Dani Mocanu și juriul de la iUmor.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *