Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Avocatul Iulian Gogan: „Dați drumul oamenilor pe stadioane!”

Iulian Gogan, unul dintre cei mai respectați și mai de succes avocați din România, a făcut un apel către Ministrul Tineretului și Sportului pentru a permite prezența publicului în tribune la evenimentele sportive. Invitat în emisiunea Un Pont pe Zi, de la B1 TV, de luni seara, Iulian Gogan a subliniat că trebuie găsită o soluție pentru ca accesul fanilor pe stadioanele din România să fie permis, chiar și într-un număr restrâns.

„Fotbalul e trist fără spectatori. Pot fi găsite soluții”, a declarat Iulian Gogan, care a afirmat și că toate restricțiile determinate de pandemia de coronavirus trebuie fundamentate.

„Același lucru se întâmplă și când mergi cu avionul. Se discută de distanțarea socială când ar trebui să discutăm de distanțarea fizică. În avion, stai unul lângă altul fără să existe posibilitatea de a exista un scaun între tine și cel de lângă tine. E drept că trebuie să porți masca tot timpul. Când te ridici de pe scaun și ieși pe culoar să îți iei bagajul de mână, ești atenționat să păstrezi distanța! Cum Dumnezeu să o poți păstra?! Sunt atâtea anomalii, cum este și aceasta cu sportul. Înțeleg că este un virus, că trebuie să luptăm într-o pandemie, dar măsurile trebuie gândite, nu luate așa, pur și simplu, otova. La fotbal, dați drumul oamenilor pe stadioane! Sunt stadioane în aer liber. Poți permite accesul la 30-35% la sută din capacitatea stadionului. Fotbalul este un spectacol, e făcut pentru oameni”, a mai spus Iulian Gogan, care a încheiat cu un mesaj către autoritățile din România și, în special, către Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak: „Dați drumul oamenilor pe stadioane! Cu limitările impuse de pandemie, dar dați drumul oamenilor pe stadioane!”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *