Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Avem dovada că fostul iepuraș Playboy a folosit Photoshop-ul

Fix la intrarea în restaurant a dat Forentina Raiciu proba adevărului! Acolo, o prietenă a fotografiat-o, din toate unghiurile posibile, iar fostul iepuraș Playboy avea să aleagă variantele pe care să le urce, cu succes, pe Instagram. I-a ieșit! Doar că, fix în acele momente, paparazzii CANCAN.RO au trecut pe acolo și au imortalizat, la rându-le, momentele de grație. Iar rezultatul a fost cam… diferit, deși personajul principal era același! Aveți imaginile, în exclusivitate!

Pe Instagram e chiar sclipitoare, bine, nu că și în realitate nu ar atrage privirile bărbaților, dar schimbarea este, totuși, destul de evidentă. Fără îndoială, Photoshopul nu-i este deloc necunoscut Florentinei Raiciu. Avem dovada de netăgăduit, iar totul s-a „filmat” din întâmplare. Una puțin nefericită pentru diva noastră, căreia i-a venit cheful de a poza sexy în fața localului. 

Florentina, pe Insta (stânga) și în viața reală (dreapta)

Florentina Raiciu, ședință foto în fața localului! Cum arată variantele înainte și după Photoshop

Totul a început cu o invitație. O invitație la masă, făcută de o prietenă bună, și pe care a acceptat-o. Fior di Latte este restaurantul din Primăverii pe care cele două l-au ales și căruia aveau să-i treacă pragul, weekend-ul trecut. Au ajuns acolo și, chiar înainte de a intra, Florentina i-a cerut amicei sale să-i facă niște instantanee. Iar propunerea a fost primită cu mare bucurie de aceea care avea să mânuiască mobilul ca un adevărat fotograf profesionist.

E drept, și diva noastră a contribuit la moment, unduindu-se precum modelele pe catwalk. (NU RATA: FLORENTINA RAICIU A ÎNCINS INTERNETUL! CEL MAI CUNOSCUT ”IEPURAȘ” PLAYBOY, SHOOTING INCENDIAR LA SPA!)

Florentina Raiciu, aceeași vedetă în două „realități”

Din toate unghiurile a pozat prietena, spre bucuria Florentinei, care avea de unde să aleagă. Din belșug chiar. Fix la momentul potrivit au apărut și paparazzii CANCAN.RO, care nu au ratat spectaculoasa ședință foto. Și au venit șarje din toate părțile. Iar rezultatul avea să fie… nu foarte favorabil fostului iepuraș Playboy, pentru că de la o poștă se vede că a folosit Photoshopul.

Burtica și trupul ceva mai ”îngroșat” din poza „scoasă” de paparazzi nu se potriveau de nicio culoare cu ceea ce a urcat ea pe Instagram. Dar, să nu exagerăm, nu e nici prima, nici singura, nici ultima celebritate care procedează astfel. Pentru că, deh, o vedetă trebuie să arate impecabil oricând și oriunde, mai ales pe rețelele de socializare. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL IEPURAȘ PLAYBOY NU ȘI-A PIERDUT „ÎNDEMÂNAREA”. ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE NEGRU, MICROSCOPIC, S-A SPRIJINIT ÎN PALME PE NISIP ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *