Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„iUmor” sezonul 10 a început în forță. Sorin Pârcălab, glume savuroase la adresa Agenției Naționale de Administrare Fiscală

„iUmor” sezonul 10 a început duminică, 14 februarie și se anunță a fi unul spectaculos. Pe scenă vor urca și cei mai talentați concurenți, iar cei trei jurați vor avea și de această dată o misiune grea. Pe parcursul noului sezon, telespectatorii vor avea parte de momente și invitați speciali. De asemenea, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Rămâne de văzut cine va reuși să impresioneze cu talentul său.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au parte de momente speciale

UPDATE 22 februarie: În ediția doi a sezonului 10 „iUmor” a urcat pe scenă un invitat de-a dreptul special, Sorin Pârcălab, care a făcut spectacol încă din prima clipă și a amuzat jurații.

Sorin Pârcălab este unul dintre invitații speciali din această seară, care a deschis în forță ediția doi din sezonul 10 „iUmor”.

Aceasta a venit cu cele mai savuroase glume despre curieri și despre peripețiile petrecute în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, iar replicile sale au avut un efect excepțional asupra juraților, pe care i-a făcut să râdă în hohote.

UPDATE 15 februarie: În prima ediție din sezonul 10 al emisiunii iUmor, pe scenă la roastul istoric a fost Vladimir Putin, interpretat de actorul Răzvan Oprea. De altfel, aceasta a fost una dintre cele mai așteptate surprize ale serii.

Primul pe lista sa a fost Cheloo, despre care a spus că e cel mai ciudat om de la această emisiune. Mihai Bendeac e cunoscut în Rusia ca fiind un actor desăvârșit, iar Delia e o mare cântăreață în România, dar doar în capul ei.

Vladimir Putin a vorbit și despre problemele actuale ale Capitalei, și anume lipsa căldurii. „Am aterizat ieri la București.

Am crezut că o să fiu primit cu foarte multă căldură. Aiurea! Primarul vostru a spus că nu poate să ofere mai mult de 19 grade” , spune Vladimir Putin, potrivit A1.ro

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii, iar Dan Badea și Șerban Copoț vor fi, ca de fiecare dată, în spatele scenei.

Vor exista momente care îi vor lăsa pe aceștia cu gura căscată. Cel de-al zecelea sezon „iUmor”, care a avut premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se anunță cu totul neașteptat.

Vlad Drăgulin urmărește tot ce se întâmplă în culisele „iUmor” 10

Serialul „I mai mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon „iUmor” și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

„«I mai mult Umor» este povestea nevăzută din spatele produsului finit «iUmor», este spectacolul din spatele spectacolului”, a spus Vlad Drăgulin, protagonistul serialului „I mai mult Umor”.

Cum se votează la „iUmor”

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin
„Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum
două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16.00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni. Premiul la „iUmor” este de 20.000 de euro.

Andrei Ungureanu a câștigat finala „iUmor” 2020 și premiul de 20.000 de euro

Andrei Ungureanu a câștigat marea finală „iUmor”, sezonul 9. Băiatul cu Tourette a făcut senzație pe scenă în fața juraților, așa că în cele din urmă a plecat acasă cu marele premiu de 20.000 de euro.

„De la vârsta de 6 ani am sindromul Tourette, dar diagnosticat în 2010, oficial. Dar eu știam de atunci. (…) La Tourette există o stare de remisie și una de agravare.

Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte pe care le văd, dar trebuie să fie ceva ieșit din comun.

4% din persoanele cu Tourette mai și spun lucruri vulgare. Și eu fac parte din această categorie. Când ies în public, e nebunie.

Majoritatea oamenilor se întorc după mine, nimeni nu se așteaptă să mă duc în fața lui și să zic „b…” sau „f…”. Orice. Mama mă imită câteodată, facem amândoi”, a spus Andrei Ungureanu atunci când s-a prezentat în fața publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *