Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cutremur în clanul Corduneanu. „Beleaua” își amenință nepoata: “O să-i bag picioare pe gât” + Replica mamei interlopului: “Bate-ți dușmanii”

Cutremur în cea mai temută familie de interlopi din Moldova! În clanul Corduneanu stă să izbucnească un adevărat război, după ce mai multe imagini compromițătoare cu ”Diamantul roz” ar fi fost puse în circulație. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.

Prin intermediul celebrei pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor informații de ultimă oră și înregistrări stupefiante ce scot la lumină mega-controversa din temuta familie de interlopi din Moldova.

Totul ar fi pornit după ce o nepoată a Cordunenilor ar fi pus în circulație câteva imagini compromițătoare cu soția lui Adrian ”Beleaua” Corduneanu. Potrivit stenogramelor unor înregistrări intrate în posesia noastră, răspunsul liderului Cordunenilor nu a întârziat să apară.

Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a dezlănțuit la adresa nepoatei, căreia i-a transmis un mesaj extrem de dur. (NU RATA: COSTEL CORDUNEANU ȘI-A DAT ÎN JUDECATĂ FOSTA NEVASTĂ! VREA ÎMPĂRȚIREA AVERII)

”Să îi spui Alexandrei așa: «Când pun mâna pe ea o să-i bag picioare pe gât». Să nu mai calce în Iași că îi scot totul pe nas. O nenorocesc, ascultați asta la mine. Să vezi ce-i fac eu dacă o prind”, a fost reacția dură a lui Adrian Corduneanu.

Adrian ”Beleaua” Corduneanu își amenință nepoata

Mama Cordunenilor s-a implicat în dispută

În mega-scandalul din familia Cordunenilor s-ar fi implicat și mama lui Adrian și Costel Corduneanu. Extrem de promptă, femeia i-ar fi dat replica fiului său. (NU RATA: CLANUL CORDUNEANU A ORGANIZAT UN CHEF MONSTRU, ÎN PLINĂ PANDEMIE)

”De ce vorbești de Alexandra, de ce faci rău familiei? Tu o bați pe Alexandra, nu o mai bate pe Alexandra, bate-ți dușmanii de lângă tine.

O bați pe Petronela, o bați pe Alexandra, îl bați pe George, mâine, poimâine spui că vrei să mă bați și pe mine. Și așa mi-ai zis că îmi pui masa în cap la ziua lui Bogdănel”, a spus mama lui Adrian Corduneanu când a aflat de intențiile acestuia.

Adrian ”Beleaua” Corduneanu, alături de soția lui, cea supranumită ”Diamantul roz”

”Diamantul Roz”, escapadă amoroasă?!

În trecut, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale) a aflat că Ramona ar fi avut o escapadă cu un cunoscut membru al grupării „Giulești”, specializată în furturi de bancomate și spargeri de societăți comerciale. Soția lui Adrian Corduneanu ar fi fugit de acasă pentru „Expres”, fratele afaceristului Sheriff, patronul unei renumite firme de taxi.

Din câte se pare,  celebrul Sheriff ar fi intervenit în dispută și a ”sfătuit-o” pe Ramona să se întoarcă acasă. Și asta pentru a evita o dispută de zile mari cu temutul clan al Cordunenilor.

Adrian Corduneanu, condamnat pentru șantaj

Adrian Corduneanu a aflat, în toamna lui 2017, pedeapsa finală în dosarul şantajării unui agent comercial din Iaşi. Deşi prima instanţă stabilise o condamnare de trei ani şi şase luni, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi au conchis că pedeapsa era prea mică. Adrian Corduneanu a primit, astfel, o pedeapsă definitivă de patru ani şi opt luni, din care s-a scăzut perioada de peste un an petrecută în arest preventiv.

Corduneanu nu va avea dreptul să discute cu victima sa sau cu rudele acesteia timp de cinci ani. Vreme în care „Beleaua” nu are voie să se apropie nici de Ionel Bogdănici, prietenul său, care a fost şi el condamnat în acest dosar, la trei ani şi opt luni de închisoare, cu aproape un an mai mult decât stabilise prima instanţă.

Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de şantaj, victima lor fiind agent de vânzări în Iaşi. În toamna anului 2015, T.P. ar fi fost contactat de către Adrian Corduneanu, care l-ar fi ameninţat să nu mai ducă clienţii către firma de betoane la care era angajat, ci către o altă societate care avea acelaşi profil, administrată de Ionel Bogdănici. Adrian Corduneanu a fost eliberat anul trecut, înainte de termen, printr-o decizie a magistraților de la Tribunalul Cluj.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *