Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alex Bodi a răspuns atacului Biancăi Drăgușanu: ”Prea multă atenție unei curci de la țară!”

Scandalul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi continuă. Diva publica imagini cu ea tumefiată, în urmă cu două săptămâni, iar autorul ar fi fost chiar Alex Bodi fostul ei iubit de care s-a despărțit din cauza violențelor fizice și verbale. Bianca l-a atacant în câteva rânduri pe afacerist, iar acum acesta i-a dat răspunsul.

După ce s-a prezentat la DIICOT, Alex Bodi a intervenit la Xtra Night Show, emisiune prezentată de Dan Capatos și în care s-a dezbătut pe larg subiectul, și i-a transmis un mesaj jignitor fostei lui soții. Asta după ce chiar Bianca era interpelată de Capatos și a spus că nu a mers să-l toarne pe afacerist, ci pur și simplu a fost citată să ajungă să dea explicații pentru tot ce s-a întâmplat și să răspundă cu lux de amănunte întrebărilor. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT ALEX BODI DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A MERS LA PARCHET SĂ DEA DECLARAȚII ÎMPOTRIVA LUI “DACĂ «FRUSTRAREA» ERA O BOALĂ…”)

Alex Bodi a răspuns atacului Biancăi Drăgușanu: ”Prea multă atenție unei curci de la țară!”

Bianca Drăgușanu a mai declarat că de când a izbucnit scandalul i-a fost foarte teamă până acum să facă publice toate aceste amănunte legate de relația sa cu Alex Bodi. Asta pentru că el era în libertate. Ea a mărturisit că a fost chinuită ore întregi de către afacerist, iar ceea ce a trăit alături de el în cei trei ani de relație a reprezentat pentru ea un adevărat coșmar. ”Se vede cum sunt cărată din mașină în casă. Cu ce am am trăit eu trei ani de zile care m-a filmat. (…) Nici nu pot să mă uit la imaginile aceastea. Sunt cele în care m-a bătut cel mai rău. M-a cărat… ”, a povestit Bianca Drăgușanu. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU A IEȘIT MARCATĂ DE LA PARCHET DUPĂ CE L-A DENUNȚAT ALEX BODI: „MI-E FRICĂ PENTRU VIAȚA MEA. MI-E FRICĂ DE EL”)

Imediat, Bodi a intervenit. ”Dacă dai prea multă atenție unei curci de la țară, se crede după pasare exotică”, a fost mesajul lui Alex Bodi, în direct la emisiunea de pe Antena Stars.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *