Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Yoannes, noi acuzații la adresa lui Tzancă Uraganu! „A bătut-o pe fata asta până a avortat”

În ultimul timp Tzancă Uraganul sare din conflict în conflict. După scandalul cu Tina și Reea, a urmat cel cu fratele său, Miraj Tzunami, iar acum manelistul duce un război cu Yoannes, soțul Narcisei Moisa. S-au făcut acuzații grave din ambele părți.

După ce Tzancă l-a jignit în repetate rânduri, în spațiul public, Yoannes a reacționat și face noi acuzații la adresa manelistului. Recent, soțul Narcisei Moisa a postat pe rețelele de socializare o fotografe cu Lambada, soția lui Tzancă Uraganul, în care apare desfigurată. Acesta a lansat acuzații grave și a dezvăluit că Lambada a fost bătută atât de rău de Tzancă încât a pierdut copilul pe care îl purta în pântece. (CITEȘTE ȘI: TZANCĂ URAGANUL DĂ DE PĂMÂNT CU FRATELE LUI. NIMENI NU SE AȘTEPTA LA O ASEMENEA REACȚIE: ”ESTE UN BOSCHETAR”)

„Mădălina Miu nu are scrupule…uitați ce la pus pe Tzancă să facă…a bătut-o pe fata asta săraca..până a avortat”, a scris Yoannes pe rețelele de socializare.

Tzancă Uraganu, război deschis cu Yoannes

Războiul dintre cei doi a fost deschis de Tzancă Uraganu care a intervenit în despărțirea dintre Yoannes și Narcisa Moisa. Acesta a transmis un mesaj care l-a scos din sărite pe Yoannes și l-a determinat să riposteze. (VEZI ȘI: YOANNES ȘI NARCISA MOISA NU MAI SUNT ÎMPREUNĂ DIN CAUZA LUI TZANCA URAGANUL. ACUZAȚII FĂRĂ PRECEDENT: „NE-AI DESPĂRȚIT!”)

Tzancă Uraganu a intervenit în cearta Narcisei Moisa cu soțul ei, blamându-l și umilindu-l pe Yoannes.

„Nea Ion Ciobanu, cică Yoannes, lăsa prosteala asta care o aplici că oricum se află adevărul într-un fel sau altul. Narcisa a avut mare dreptate să-ți facă ce ți-a făcut, dar nu e vorba de pozele tale. Dar și-a dat seama că n-are ce să facă cu un cioban. Îți dau 30 de mii pe ea cash”, a fost mesajul dur al lui Tzancă Uraganu pentru Yoannes.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *