Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vești mari pentru Culiță Sterp! Faimosul de la Survivor România a aflat sexul bebelușului său. „E ceva ce nu pot exprima în cuvinte”

De ceva timp, Culiță Sterp se află departe de casă, tocmai în Republica Dominicană. Însă veștile bune circulă repede, așa că artistul a primit un mesaj emoționant de la iubita sa, în care îl anunță că bebelușul pe care îl poartă în pântece este un băiețel.

Culiță Sterp a fost cuprins de emoții, acesta a aflat sexul copilului său și este în culmea fericirii. Faimoșii au câștigat încă un joc de comunicare și au primit câteva mesaje din partea celor dragi. Culiță Sterp a avut parte de una dintre cele mai mari surprize atunci când a văzut mesajul de la iubita sa. (CITEȘTE ȘI: REPLICI ACIDE ALE IUBITEI LUI CULIȚĂ STERP DE LA SURVIVOR LA ADRESA LUI CĂTĂLIN MOROȘANU: „HOPA, TRĂDĂTORUL!”)

Tânăra i-a transmis că totul merge bine cu sarcina și i-a trimis o fotografie cu bebelușul lor. Momentul a fost extrem de emoționant mai ales pentru faptul că artistul a aflat că așteaptă un băiețel.

 „E băiat! Băi, e băiat! Cum s-a schimbat? Băi nu cred! Am vrut să plâng, dar nu mai pot să plâng. E băiat! Doamne, doamne! Uite-o pe nevasta mea, ce frumoasă e.

Băi, dacă e o farsă, dar nu e 1 aprilie. Mai e până la 1 aprilie. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza, m-am pregătit să mă emoționez, că sigur o să văd o poză emoționantă. Când am văzut că e băiat, am dat din plâns în fericire. E ceva ce nu pot exprima în cuvinte.

Sunt atât de fericit în interior, că nu știu ce să mai zic. Când am venit la Survivor m-am simțit vinovat că am lăsat-o singură acasă, dar știam că e fată descurcăreață. Știam că o să am fată, dar Dumnezeu mi-a întors faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și mi-a dat cel mai frumos cadou. O să am băiat. Nu-mi vine să cred!”, a declarat Culiță Sterp, potrivit WOWbiz.ro.

Culiță Sterp, viitor tătic

Deși își dorește să câștige competiția „Survivor România”, Culiță Sterp este mereu cu gândul acasă, unde a lăsat-o pe iubita sa însărcinată. Daniela Iliescu așteptă un băiețel și deși îi este greu fără iubitul ei, nu își dorește să se întoarcă prea repede înapoi. (VEZI ȘI: IUBITA LUI CULIȚĂ STERP SE IMPLICĂ ÎN DISPUTA DINTRE ARTIST ȘI JADOR. CUM I-A DESFIINȚAT DANIELA PE CÂRCOTAȘI „VĂ UITAȚI DEGEABA LA EMISIUNE”)

Viitoare mămică i-a transmis un mesaj emoționant lui Culiță, prin care îl încurajează, îl asigură că totul este bine cu sarcina și îi urează mult succes în continuare.

 „Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită, pentru că arăți lumii cum te văd eu. Un om ambițios, deștept. Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și știu că o să-i povestesc copilului nostru toate astea. Îmi este dor de tine. Sunt foarte liniștită, totul e bine, să nu-ți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebe a început să miște, iar la control totul e perfect”, i-a transmis Daniela Iliescu iubitului ei, potrivit sursei citate.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *