Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bianca Drăgușanu s-a prezentat la Parchet. A depus declarații împotriva lui Alex Bodi, în dosarul legat de bătăi

Bianca Drăgușanu a fost chemată de procurori la Parchet pentru a face declarații despre dosarul în care l-a denunțat pe Alex Bodi pentru agresiune fizică.

Vedeta a mers la Parchet însoțită de avocatul ei și nu a vrut să spună prea multe despre ceea ce se întâmplă, pentru că, conform legii, ea nu are voie să dezvăluie prea multe informații din dosar.

‘M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies’, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.

Zilele trecute, vedeta a mers la Craiova, după ce a fost chemată la DIICOT, cel mai probabil ca martor în dosarul de proxenetism și trafic de persoane în care este implicat Alex Bodi.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei, după petrecerea VIP din Herăstrău: “Au fost amendate 30 de persoane”. La party au fost Antonia, Alex Velea și Adrian Minune

Bianca a publicat imagini în care este bătută de Alex Bodi

‘Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu.’, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show în urmă cu câteva zile.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *