Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

VIDEO | George Burcea și Viviana Sposub, dans romantic pe melodia celebră a lui Marcel Pavel

George Burcea și Viviana Sposub sunt îndrăgostiți ca-n prima zi și nu ezită să-și arate iubirea pe rețelele de socializare. Recent, cei doi au dansat romantic într-un restaurant din Capitală, dar fanii au fost în delir.

Povestea de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub a început pe platourile de filmare. Toată lumea a rămas surprinsă când s-a înfiripat ceva între ei, dar iată că dragostea a apărut atunci când cei doi concurenți se așteptau mai puțin.

Acum, Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme, iar relația lor a trecut la un alt nivel. Cei doi sunt în culmea fericirii și își petrec majoritatea timpului împreună. Iar, recent, îndrăgostiții le-au dat fanilor niște lecții de dans. George și Viviana au fost surprinși în timp ce dansau romantic pe celebra melodie ”Frumoasa mea” a lui Marcel Pavel.

S-au sărutat cu patos, iar mișcările lor s-au sincronizat perfect. Fericirea li se putea observa, cu ușurință, pe chipuri. Semn că dragostea lor este mai puternică ca oricând și au o relație sudată.

George Burcea și Viviana Sposub, dans romantic în văzul tuturor

George Burcea a cucerit-o iremediabil

La început, asistenta TV nu-l vedea cu ochi buni pe cel care avea să-i devină iubit. Pe parcursul competiției, însă, Viviana Sposub și-a schimbat radical părerea în ceea ce-l privește pe George Burcea. Actorul a ajutat-o mult în Fermă și, într-un final, a reușit să o cucerească iremediabil prin felul său de a fi. (CITEȘTE ȘI: VIVIANA SPOSUB A TRECUT DE PARTEA ANDREEI BĂLAN? L-A SFĂTUIT PE GEORGE BURCEA SĂ ACCEPTE O CONDIȚIE IMPORTANTĂ IMPUSĂ DE VEDETĂ, ÎN PROCESUL DE DIVORȚ)

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub pentru VIVA!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *