Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pe Insta păpușă, pe stradă mătușă! Top 40 sexy-vedete “Cu mască, fără mască”. Pe ce locuri sunt Inna, Vica Blochina ori Daniela Gyorfi

Nu s-a găsit încă elixirul tinereții, dar s-au inventat diverse aplicații care îți șterg cu ușurință câțiva ani de pe chip. Ca să nu mai vorbim de machiaj! Însă unele vedete par chiar de nerecunoscut în lumea reală. Iar imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă vorbesc de la sine! Iată cum arată TOP 40 sexy-vedete “Cu mască, fără mască”. Machiajul ori filtrele de pe Insta nu pot să ascundă chiar tot, de fiecare dată.

Buze cărnoase, gene lungi, frunți netede, fără niciun rid… cam așa arată chipul perfect pe Instagram. Multe influencerițe și vedete din showbiz-ul românesc care doresc să-și perfecționeze postările folosesc filtre și aplicații pentru a recrea acest look. Toate aceste ”unelte” distorsionează însă de cele mai multe ori realitatea.

Aplicaţia care le-a înnebunit pe vedete se numeşte Face App, a fost creată de o companie din Rusia şi a fost lansată în ianuarie 2017 pentru iOS şi o lună mai târziu pentru Android. (VEZI AICI: TOP 30 SEXY-VEDETE CĂRORA LE-A “EVADAT” BUSTUL DIN COSTUMUL DE BAIE. GINA PISTOL, IULIANA LUCIU ȘI ALINA PUȘCAȘ SUNT DOAR TREI NUME SONORE DIN CLASAMENT)

Astfel, instant poţi deveni mai tânără, machiată, cu zâmbet de Hollywood sau fără niciun rid. Face App nu e însă singura aplicaţie care te transformă din ”mătușă” în păpușă. VSCO, Snapseed, FaceTune sunt doar câteva dintre cele mai folosite aplicații utilizate de vedete și nu numai. De asemenea, și Instagram are o mulţime de filtre care te pot transforma radical.

Bianca Drăgușanu și filtrele

Una dintre vedetele care folosesc din plin filtrele este, fără îndoială, Bianca Drăgușanu. În multe rânduri, blondina a fost chiar criticată pentru că ar exagera. În 1999, Bianca Drăgușanu a avut o primă apariție televizată, la emisiunea “Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu la Antena 1, unde venise să recâștige iubirea unui tânăr, pe nume Mihai Mătușoiu. Vedeta avea doar 16 atunci și arăta total diferit față de acum. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE ÎȘI POTRIVESC “CU MÂNUȚA LOR” SLIPUL “BUCLUCAȘ”. CE LOCURI OCUPĂ ÎN CLASAMENT CORINA CARAGEA, LOREDANA CHIVU, CARMEN BRUMĂ ORI ANDREEA BĂLAN)

De atunci, a trecut pragul medicului estetician și s-a transformat radical. Însă, în ciuda acestui lucru… Bianca Drăgușanu pare să își dorească, de multe ori, o imagine apropiată de o păpușă de porțelan. Pozele divei sunt, cel mai adesea, modificate pentru a crea acel ”chip perfect de Instagram”.

Nici Bianca Drăgușanu nu arată tot timpul ca scoasă din cutie

Iar din topul inedit nu lipsesc Inna, Andra Măruță, Andreea Bălan, Ilinca Vandici, Loredana Chivu, Gina Pistol ori Emily Burghelea. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedete în toate ipostazele, cu și fără „mască”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *