Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Marele secret al Iuliei Albu. Avem imaginea care explică ce ar fi “legat-o” atât de mult de fostul soț

Povestea de dragoste dintre designerul de pantofi Mihai Albu și, pe atunci, tânăra studentă Iulia Vochița, a fost de notorietate în urmă cu aproape 20 de ani. Cei doi se iubeau, chiar dacă gura lumii bârfea că Iulia este o fată mult prea tânără, iar Mihai avea dublul vârstei ei. 

Mulți nu ar fi crezut că „scorpia showbizului„ – cum a fost supranumită Iulia Albu de către Andreea Marin – l-ar fi iubit sincer pe creatorul de modă. Cu atât mai mult s-a accentuat această părere colectivă după divorțul lor cu scântei și desele dispute mediatice care nu au încetat nici acum dintre cei doi.

„Cei doi bărbați seamănă izbitor”

Cu toate acestea, se pare că iubirea Iuliei pentru Mihai a fost una reală. Chiar ar exista și o explicație psihologică pentru atracția tinerei Iulia către Mihai Albu. Și anume: acesta semăna izbitor cu tatăl ei, pe care ea îl venera.

Iulia Albu și tatăl ei

„Iulia a fost mereu extrem de apropiată de părinți, în mod special de tatăl ei, domnul Roberth Vochița. Ei bine, cine se uită la pozele cu domnul Vochița și cu Mihai Albu ar zice că sunt una și aceeași persoană.

Mihai și Iulia Albu, pe vremea când formau un cuplu

Cei doi bărbați seamănă izbitor. Cu siguranță, tânără fiind, Iulia nu și-a dat seama de ce este atât de atrasă de Mihai, dar explicația psihologică era că, de fapt, își căuta în noul partener un tată care să o ajute în viață și pe care să îl venereze.

Mai precis, ar fi vorba de Complexul lui Oedip: legătura erotică inconștientă cu părintele de sex opus. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE ORDINUL DE PROTECȚIE CERUT DE IULIA ALBU. „NE-AM DESPĂRȚIT DIN CAUZA UNEI GĂINI”)

De aceea, poate, și supărarea ei ulterioară împotriva tatălui copilului ei, pentru că Mihai nu s-a arătat la nivelul așteptărilor ei.

Iulia s-a simțit trădată, dar nu și-a dat seama că, de fapt, ea îl poziționase pe el pe un piedestal atât de înalt: adică înlocuitor al tatălui ei”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul foștilor soți Albu.

O poveste ca în filme

Un apropiat al Iuliei Albu ne-a povestit că: „Mihai s-a îndrăgostit de Iulia când aceasta era cam prin anul al III-lea la Facultatea de Drept; a făcut rost de numărul ei de telefon, a sunat-o și a rugat-o să iasă cu el.

Abia după ceva timp ea s-a decis să îl întâlnească, dar, de când s-au întâlnit, nu s-au mai despărțit. Ea a spus o dată că era ceva inexplicabil care o atrăgea la el. Dar între ei era o diferența de 20 de ani. Putea să îi fie tată…”. (VEZI ȘI: Legătura neștiută dintre Iulia Albu și Monica Gabor)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *