Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cu ce artist cunoscut s-a afișat Lidia Buble. Fanii au rămas mască când i-au văzut

Lidia Buble își ține fanii la curent cu absolut tot ceea ce face, însă, recent a reușit să-i suprindă și să ridice multe semne de întrebare după ce s-a fotografiat în compania unui artist celebru. Cel puțin pe moment.

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc, iar după despărțirea de Răzvan Simion au tot existat zvonuri conform cărora Lidia Buble s-ar fi cuplat cu Ensar Duman și Cornel Ilie. Iar, acum, a ajuns din nou în gura lumii după ce s-a afișat cu artist cunoscut.

Lidia Buble și Andrei Bănuță s-au fotografiat împreună, direct din studio, în timp ce interpretează o piesă. Și nu, nu este vorba despre o relație amoroasă așa cum poate credeau unii, ci despre o nouă colaborare muzicală. Cei doi pregătesc un hit, iar artista abia așteaptă să le divulge fanilor noua piesă de suflet la care lucrează intens.

Andrei Bănuțu și Lidia Buble, o nouă colaborare muzicală

Gurile rele au susținut că Lidia Bule s-ar fi iubit cu Cornel Ilie

După colaborarea cu Lidia Buble, au apărut zvonuri conform cărora Cornel Ilie și artista ar fi într-o relație. Cei doi au infirmat zvonurile și au ținut să precizeze că relația lor este una strict profesională.

”Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.

Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”, a spus Cornel Ilie pentru redactia.ro.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *