Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adi Minune a “aliniat” bodyguarzii în fața clubului, ca în filmele cu mafioți

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu unul dintre cei mai cunoscuți maneliști. Adrian Minune a „aliniat” bodyguarzii în fața unui celebru club din București. Scenele care păreau desprinse din filmul „Nașul” s-au derulat zilele trecute.

Adrian Minune este, fără doar și poate, mai ”calificați” maneliști, iar fiecare dintre aparițiile sale publice este remarcată. Recent, artistul a mai bifat o aroganță de zile mari.

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Adrian Minune în unul dintre cele mai cunoscute cluburi din București, Oxya. La finalul unei petreceri ca-n vremurile bune, cântărețul a fost protagonistul unor momente memorabile.

Adrian Minune, mega-aroganță în fața clubului Oxya

Adrian Minune a părăsit clubul „escortat” de trei bodyguarzi. Înainte de a pleca din luxoasa locație, artistul a ținut să-i răsplătească pe ”băieții cu muschi” pentru serviciile prestate pe parcursul petrecerii. Așa că, imediat după ce a ieșit din club, Adrian Minune i-a „aliniat” pe bodyguarzi și le-a făcut seara mai frumoasă cu câteva bancnote calificate. (NU RATA: ADRIAN MINUNE ȘI TZANCĂ URAGANUL, INVITAȚI LA UN EVENIMENT AMENDAT DE POLIȚIȘTI)

Adrian Minune a „aliniat” bodyguarzii în fața clubului

Scenele cu Adrian Minune și cei trei băieți cu mușchi din fața clubului Oxya păreau desprinse din seria „Nașul”, a lui Coppola. Ce-i drept, după acest episod, manelistul a demonstrat încă o dată că este un om corect și nu lasă munca nerăsplătită. După ce s-a despărțit de agenții de pază, Adi Minune s-a urcat în bolidul său de lux și se pare că s-a retras către casă, ostenit după petrecerea în vremuri de pandemie. (VEZI ȘI: ADRIAN MINUNE, DEZVĂLUIRI FĂRĂ PERDEA DESPRE VIAȚA INTIMĂ. CARE ESTE CEL MAI CIUDAT LOC ÎN CARE A FĂCUT AMOR)

Adrian Minune pleacă din clubul Oxya

Fiica lui Adrian Minune, dezvăluiri despre tatăl său

Adrian Minune este extrem de atent și cu familia lui! Atunci când fiica lui, Carmen, a împlinit 22 de ani, cântărețul de manele i-a făcut o adevărată surpriză. I-a dăruit o prăjitură cu îngheţată, iar înăuntru era o cheie de maşină. Şi nu orice maşină! Adi Minune i-a făcut cadou un Mercedes GLE, al cărui preț de pornire este de 70.000 de euro.

În urmă cu ceva timp, Karmen a povestit cum a fost copilăria ei, lângă o mamă care s-a ocupat de educația ei și a fraților ei și un tată care a făcut tot posibilul să nu le lipsească nimic. (CITEȘTE ȘI: “REGELE BARBUTULUI” A FĂCUT PACE CU ADRIAN MINUNE. “NE-AM PUPAT ȘI AM BĂUT PÂNĂ…”)

”În copilărie m-am simțit ca un leu în captivitate. Erau părți mai puțin frumoase, rasismul, etichetele, invidia. Astea erau în copilărie. Mama a fost cea care ne-a oferit viața ei. De asta suntem astăzi copii respectuoși, la locul lor. Mama e tot. Tata a avut grijă să nu ne lipsească nimic. Dar s-a implicat și în altele. Nu-mi amintesc să fi avut nevoie vreodată de el și să nu fie acolo, lângă mine. Noi am fost ținuți din scurt. Nouă nu ne-a luat tata o mașină așa, că am împlinit 18 ani. Noi trebuia să merităm cadoul, să facem ceva”, a povestit Karmen.

Cine este Adrian Minune

Născut pe 24 septembrie 1974, în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, Adrian Simionescu este un celebru cântăreț de manele și muzică lăutărească. Adrian Copilul Minune, Adi de Vito și Adrian Minune sunt cele trei nume de scenă pe care le-a avut până în prezent. A jucat în două filme, Gadjo dilo (1997) și Furia (2002) și a fost consilier local al comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, poziție din care a demisionat pe 20 aprilie 2011.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *