Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un tânăr de 29 din Iași s-a sinucis! Motivul surprinzător pentru care a ales să-și pună capăt zilelor

Un tânăr din Iași, în vârstă de 29 de ani, și-a pus capăt vieții după ce ar fi pierdut un teren ce era evaluat la peste 30.000 de euro.

Tânărul s-a întors recent în România, după ce a muncit în Cipru alături de iubita sa. La un moment dat, cei doi s-au despărțit, iar el avea nevoie de bani așa că a decis să gajeze terenul către un dezvoltator imobiliar, pentru suma de 10.000 de euro. Numai că, la un moment dat, el nu a mai putut returna banii, astfel că a rămas fără imobilul respectiv.

Supărarea l-a împins să recurgă la un gest extrem. S-a dus în podul casei și s-a spânzurat. Mama sa a făcut descoperirea șocantă și a sunat imediat la 112. Medicii ajunți la fața locului și au încercat să-l resusciteze pe tânăr, însă în ciuda eforturilor depuse nu au putut să-i salveze viața.

„Agenții din cadrul Postului de Poliție Rediu au fost sesizați printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul său a fost găsit spânzurat. Cadavrul a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală Iași, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă (moarte suspectă)”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași pentru bzi.ro.

Cunoscuții susțin că problemele pe care le-a întâmpinat, despărțirea de iubita lui și pierderea terenului l-au împins pe tânărul ieșean să recurgă la un gest extrem.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *