Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Kim Kardashian divorțează de Kanye West după 7 ani de căsătorie

Vedeta americană de reality-show Kim Kardashian, 40 de ani, a cerut oficial divorţul de soţul ei, rapperul şi antreprenorul Kanye West, 43 de ani, după luni de speculaţii că relația celor doi s-a destrămat, informează Reuters.

Reprezentanți ai vedetei americane, dar și de la Curtea Superioară din Los Angeles au declarat că actele de divorț au fost depuse. Conform TMZ, care a citat anumite surse, divorțul va fi pe cale amiabilă, iar Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii ai cuplului.

Motivele divorțului nu au fost făcute publice. O sursă apropiată de rapperul „Jesus Walks” a declarat revistei People că este „resemnat față de realitate”.

„Știa că vine, dar asta nu o face mai ușoară. Este o zi sumbră pentru el”, a mai spus sursa citată pentru People.

Kim Kardashian, care s-a făcut cunoscută în serialul TV „Keeping Up with the Kardashians”, s-a căsătorit cu Kanye West în mai 2014, devenind dintre cele mai populare cupluri de vedete de la Hollywood, cunoscut sub numele de „Kimye”.

Relația deja neconvențională a cuplului a devenit tensionată anul trecut, când West, care suferă de tulburare bipolară, a organizat o campanie nereușită pentru președinția SUA, marcată de declarații controversate.

Kardashian a publicat în iulie o declarație prin care cerea compasiune pentru problemele mentale ale West, după ce a șters rapid un tweet în care spunea că a încercat să divorțeze.

Acum cuplul s-a despărțit, câștigătorul a 21 de premii Grammy petrecându-și cea mai mare parte a timpului la ferma sa din Wyoming, în timp ce Kardashian a rămas în conacul lor Calabasas din Los Angeles.

Atât Kardashian, cât și West sunt considerați a fi miliardari. West și-a câștigat banii prin muzică, precum și prin linia sa de modă și pantofi de sport Yeezy.

Kardashian, care se pregătește pentru a fi avocat în domeniul justiției sociale, și-a câștigat banii în urma serialelor TV, ca influencer pe rețelele de socializare și prin dezvoltarea unei linii profitabile de cosmetice și articole de îmbrăcăminte. TMZ a raportat că cuplul a avut un acord prenupțial și că discuțiile privind o soluționare a proprietăților sunt bine stabilite.

A treia căsătorie eșuată pentru Kim Kardashian

Nunta celor doi, din mai 2014, a fost prima pentru West și a treia pentru Kardashian, după ce vedeta a mai fost căsătorită pentru scurte perioade cu baschetbalistul Kris Humphries și cu producătorul de muzică Damon Thomas.

Actele de divorț au fost depuse cu o lună înainte de premiera din 18 martie a ultimului sezon al „Keeping Up with the Kardashians”, care este de așteptat să cronicizeze recenta ruptură a relației de cuplu.

Serviciul de streaming Hulu a anunțat în decembrie că a semnat un acord cu Kim, Khloe și Kourtney Kardashian, mama lor, Kris Jenner și surorile vitrege Kylie și Kendall Jenner, în care va crea conținut nou pentru un proiect care se așteaptă să debuteze la sfârșitul acestui an.

FOTO: EPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *