Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscopul chinezesc pentru 21 februarie 2021. Ziua este guvernată de Metal yang și de Șobolan

Elementul sinelui susținut de Metal Yang este Lemnul Yin. Pentru ei, ziua aduce aspecte favorabile iubirii, astfel că relația de cuplu este în atenția nativilor al căror element al sinelui este Lemnul Yin. 

Provocări, în zona relației, pentru Lemn yang

Elementul sinelui penalizat astăzi este Lemnul yang. Aceștia din urmă se confruntă cu provocări din zona relației cu părinții sau cu partenerul. Soluțiile sunt la îndemână, este important să se detensioneze atmosfera pentru a le vedea. 

Elementele sinelui Foc Yang și Foc Yin sunt preocupate de partea financiară, de investiții, de cheltuieli pentru sine sau pentru casă. Cei care au afaceri, vor să le dezvolte sau sunt preocupați de încasări. Fac evaluări și planuri. 

Elementele sinelui Pământ yang și Pământ Yin pot avea mici nemulțumiri din relația cu copiii, iar dacă nu au, nemulțumirile pot apărea din cauza proiectelor greu de finalizat. Și pentru ei, soluțiile sunt la îndemână, este nevoie doar să se detașeze. 

Vizite neprogramate, pentru Metal Yang 

Elementele sinelui Metal yang și Metal Yin socializează destul de mult și astăzi, chiar dacă este duminică, iar mâine este zi de lucru. Pot avea vizite neprogramate sau pot merge într-o vizită neplanificată din timp. 

Elementele sinelui Apă Yang și Apă Yin sunt destul de preocupați de odihnă, de relaxare, dar și de starea lor de sănătate sau a celor apropiați. Astăzi își acordă lor timp, în primul rând, dar și familiei. 

Din perspectiva clasică a zodiacului chinezesc, semnul zodiacal care se află în conflict cu Șobolanul este Calul. Iar semnul zodiacal susținut de Șobolan este Bivolul. 

Dacă nu știi care este elementul sinelui tău, află de aici.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *