Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ex-patronul FCSB a pus-o “la treabă” pe sexy-iubi. Ce “comisioane” a făcut Găbița în timp ce nepotul preferat al lui Gigi Becali s-a închis în mașină

Mariajul cu fosta este istorie pentru ex-patronul de la FCSB. Vasile Geambazi se dovedește mai implicat ca niciodată în noua relație de iubire, iar drumul alături de Gabriela Pavel pare să se îndreaptă către altar. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu cei doi îndrăgostiți.

La mai bine de trei ani de la divorțul de Alina, Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului, se poate considera un bărbat norocos. Nepotul multimilionar al lui Gigi Becali are toate motivele să zâmbească și să fie mândru de femeia de lângă el. 

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Vasile Geambazi în zona de nord a Capitalei. Din câte se pare, nepotul milionar al lui Gigi Becali a dus relația cu Gabriela Pavel la un nou nivel și nu ezită să o implice pe blondină în treburile de zi cu zi.

La scurt timp după ce și-a parcat bolidul de lux în fața unui imobil din zonă, Vasile Geambazi și-a pus sexy-iubita ”la treabă”. După toate aparențele, avea de lăsat un pachet la respectiva adresă, astfel că fostul patron de la FCSB ar fi rugat-o pe Gabriela Pavel să îndeplinească „misiunea”.

Gabriela Pavel a lăsat un pachet la o adresă din zona de nord a Capitalei

Într-o formă de invidiat, sexy-iubita milionarului s-a conformat rapid. A coborât extrem de hotărâtă din mașină și s-a îndreptat către intrarea în respectivul imobil, acolo unde ”a plasat” portarului pachetul. Cum a rezovat extrem de repede „comisionul”, Găbița a revenit la bolidul de lux, la volanul căruia o aștepta liniștit Vasi Geambazi. După ce tânăra s-a ”instalat” comod pe locul din dreapta, cei doi au demarat către o altă destinație. (NU RATA: GABRIELA PAVEL, ÎNDRĂGOSTITĂ PÂNĂ PESTE CAP DE VASILE GEAMBAZI. CE MESAJ I-A TRANSMIS)

Gabriela Pavel, sexoasa iubită a lui Vasile Geambazi

Vasile Geambazi și Gabriela Pavel, iubire ca în filme

În urmă cu doi ani, nepotul latifundiarului din Pipera și-a asumat relația cu blondina Gabriela Pavel și se pare că, de atunci, cei doi sunt de nedespărțit. Imediat după ce a început povestea de iubire cu Gabriela Pavel, Vasile Geambazi nu s-a mai ferit deloc de ochii lumii și a răsfățat-o pe blondină în restaurante de lux și vacanțe romantice.

Vasile Geambazi, nepotul patronului de la FCSB, a cunoscut din nou iubirea după ce a divorțat de soția lui, Alina, la notar, în primăvara anului 2019, atunci când au decis că drumurile lor trebuie să se separe definitiv. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali a făcut tot timpul eforturi pentru a avea o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit și doi copii.

Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace, însă lucrurile dintre ei nu au mai putut fi remediate. Divorțul celor doi a fost unul dintre cele mai comentate subiecte din showbiz, la momentul respectiv. (VEZI ȘI: EX-UL ANDREEI MARIN LOVEȘTE NECRUȚĂTOR ÎN FAMILIA LUI GIGI BECALI)

Vasile Geambazi și-a pus sexy-iubita la ”treabă”

Alina Geambazi și-a scos noul iubit la restaurantul preferat al fostului soț

În urmă cu câteva zile, ”sofisticata” Alina și-a scos noul partener de viață la restaurantul preferat al ”fostului”, Vasile Geambazi. După ce au petrecut într-un cadru intim, Alina Geambazi și Cosmin Corendea au părăsit localul cu o stare de spirit foarte bună. Imediat după ce au părăsit localul, Alina Geambazi și Cosmin Corendea au fost protagoniștii unui moment tandru. După ce au scăpat de măștile de protecție, asemenea unor adolescenți, cei doi îndrăgostiți s-au îmbrățișat și s-au sărutat, făcând abstracție de privirile curioșilor.

Geambazi, mai bogat cu 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul lui 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali. Vasile Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să fie convins că poate să-i lase pe mână mai multe afaceri nepotului său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *