Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Delia nu se teme de COVID! A abandonat masca, dar se ”imunizează” cu proteine și sparge sala!

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Când te ”imunizezi” cu proteine și ”rupi” sala de fitness în două, noul tip de coronavirus nu reprezintă nicio amenințare. Sau cel puțin așa a lăsat de înțeles Delia.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Delia în zona Pipera din Capitală. Într-o formă fizică de excepție, celebra artistă se îndrepta către mașină după o repriză zdravănă de sală. Din câte se pare, artista nu a putut să plece cu mâna goală de la antrenament.

La finalul exercițiilor, Delia și-a reîmprospătat stocul de proteine. De altfel, suplimentele alimentare și antrenamentele intense par să fie ”scutul” perfect împotriva noului tip de coronavirus pentru cântăreață. În grabă, Delia a omis, totuși, să poarte accesoriul atât de necesar în vremurile de pandemie. Atunci când a părăsit sala de fitness, în drumul spre mașină, Delia nu a mai folosit masca de protecție, dar și-a tras gluga, elegant, pe cap.

Delia și-a făcut stoc de proteine

Conduce o mașină de 45.000 de euro

Delia demonstrează că îi merge bine! Vedeta conduce un Range Rover Evoque de toată frumusețea, care ar valora aproximativ 45.000 de euro. De mai multe ori, Delia a fost amendată în trafic din cauza vitezei, dar a făcut față, cu demnitate, situației. (VEZI ȘI: ESTE SAU NU ÎNSĂRCINATĂ DELIA? DEZVĂLUIREA FĂCUTĂ DE HORIA BRENCIU PE INSTAGRAM)

Delia Matache nu se teme de coronavirus

Delia, momente de panică în vacanță

Delia a avut parte de momente de panică în timpul unei vacanțe în Austria. Artista și soțul ei sunt pasionați de excursiile montane, așa că… și atunci au decis să exploreze muntele. La un moment dat, Delia a observat un loc bun pentru poze spectaculoase, dar avea să aibă parte de șocul vieții ei.

Nu a respectat traseul stabilit și a fost la un pas să cadă în gol. Din fericire, însă, Delia s-a ales doar cu câteva julituri și o sperietură zdravănă. (NU RATA: DELIA ESTE COMPLET DEZAMĂGITĂ DE TULUM, DESTINAȚIA TURISTICĂ PREFERATĂ A MILIONARILOR: „MULTĂ AMEȚEALĂ, MULTĂ LUME ȘI MULT ZGOMOT”)

”Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu.

Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia Matache în cadrul unui interviu. (CITEȘTE ȘI: DELIA, LA UN PAS DE TRAGEDIE ÎN VACANȚĂ: ”ÎMI FĂCEAM TOT FELUL DE SCENARII. A FOST PUȚINĂ PANICĂ”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *