Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce a hotărât instanța în cazul femeii care și-a bătut și legat fetița pentru că scria urât

 O fetiță de 9 ani din județul Prahova a fost pedepsită cu brutalitate de mama ei, care era nemulțumită de felul în care scria. Femeia de 34 de ani, din județul Prahova, a fost condamnată la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru violențe în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

Fetița este elevă în clasa a III-a și locuia, în toamna anului trecut, cu mama ei, părinții fiind despărțiți. După începerea anului școlar, micuța a primit un calificativ insuficient la comunicare deoarece a greșit la scriere. Furioasă, mama ei și-a ieșit din fire și a decis să-i dea o lecție.

A legat copila cu o sfoară de ambele mâini și a atârnat-o de streașina casei. I-a spus că o va ține așa până seara, fără să-i dea apă sau mâncare. Ulterior, mama denaturată a bătut-o pe fiica ei cu o nuia.

După jumătate de oră, copila a reușit să se elibereze trăgând cu dinții de sfoară. A fugit la o localnică și i-a povestit cele întâmplate. Femeia a mers cu copila la poarta mamei, însă mama a cerut fetiței să plece la tatăl ei pentru că „nu o mai suportă”.
Trimisă în judecată pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, femeia de 34 de ani și-a recunoscut faptele. A mărturisit că a recurs la o asemenea faptă pentru că era prea nervoasă.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *