Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Halep primește o lovitură dură după înfrângerea de la Australian Open. Un artist celebru, apropiat al familiei sale, a murit la doar 37 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică armânească, Adrian Uzum, a încetat din viață la doar 37 de ani. Artistul, un apropiat al familiei Simonei Halep, suferea de o maladie care, până la urmă, i-a adus sfârșitul mult prea devreme.

Recent, inclusiv Simona Halep a postat un mesaj prin care cerea ajutor pentru prietenul său din Constanța. „Artistul are nevoie URGENT de ajutorul TUTUROR, cei interesați putând face donații în contul RO91RNCB0614150383520003, deschis pe numele Luiza Uzum, la Banca Comercială Română”, scria în mesajul postat de Simona Halep pe Instagram.

Decesul artistului a fost anunțat de Denisa Răchită, colegă de trupă a acestuia, printr-un mesaj emoționant pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

„Nu îmi vine să cred….Încă nu conștientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază!Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă…Cine s-ar fi gândit?

Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început…te-ai stins prea repede… ne-ai lăsat singuri, ai nimănui…M-ai creeat și m-ai format în asa fel încât să-ți fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat și se pare că mi-ai predat ștafeta…

Nu-i nimic. Îți promit că tot la fel voi fi și mâine și peste ani și ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau! Am să-ți duc mai departe numele, până în pânzele albe!

Îți promit să te fac mândru și te rog să mă și cerți când mai greșesc, ca până acum! Îți promit și că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă și îl voi crește așa cum m-ai crescut tu pe mine, dorința ta cea mai mare…

Frățiorul meu frumos… sufletul nostru… Omul nostru bun și milos…Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată… ca tine nu se mai naște…”, a scris artista.

Cântărețul avea cancer

Fanii artistului sunt îndurerați de pierderea acestora și au transmis mesaje de condoleanțe și regrete pe rețelele de socializare, loc unde Adrian Uzum era foarte activ și adora să păstreze legătura apropiată și specială cu admiratorii săi.

Într-o postare din 10 februarie, acesta a transmis un mesaj încurajator în care susținea că va face tot posibilul pentru a învinge boala și a se întoarce acasă.

„Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună…..

Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Doliu în lumea teatrului! Actorul Lucian Pînzaru a murit

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *