Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirela Vaida & soțul țin aprinsă “flacăra iubirii”. Cum am fotografiat-o pe prezentatoarea de la “Acces Direct” la un prânz romantic înainte de emisiune

Chiar dacă au ratat momentul Valentine’s Day, prezentatoarea de la „Acces Direct” și soțul ei și-au luat revanșa. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite care demonstrează că vedeta de la Antenă și „jumătatea” ei știu să țină aprinsă ”flacăra iubirii”, deși par să se joace cu focul atunci când vine vorba de coronavirus.

În vârstă de 38 de ani, Mirela Vaida pare să fie o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de o carieră de succes în televiziune, dar și în muzică și are o viață personală de excepție. Este o soție iubită și o mamă desăvârșită a trei copii. După 11 ani de căsnicie, gazda emisiunii ”Acces Direct” și soțul ei, Alexandru, știu cum să țină aprinsă ”flacăra iubirii”. Dacă, de Ziua Îndrăgostiților, filmările pentru „Te cunosc de undeva” i-au „încurcat”, au găsit, recent, un moment prielnic pentru o ieșire romantică.

Prânz romantic, înainte de „muncă”

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe carismatica prezentatoare de la Antena 1 în unul dintre cele mai cunoscute localuri din zona Primăverii, din Capitală, ”Fior di Latte”.

După cum se poate observa în imaginile prezentate în premieră de CANCAN.RO, vedeta de la ”Acces Direct” știe cum să își țină partenerul în priză. Cu toate că este o femeie extrem de ocupată, Mirela Vaida își face timp pentru a petrece clipe de calitate alături de soțul ei. Înainte de a merge la studiourile Antenei 1, Mirela Vaida și Alexandru au luat un prânz romantic în renumita locație. O întâlnire care poate sugera că oricând ar putea apărea în familia lor cel de-al patrulea moștenitor. (NU RATA: MIRELA VAIDA, ADEVĂRUL DESPRE CĂSNICIA EI. CE NU AR PUTEA NICIODATĂ SĂ-I IERTE SOȚULUI: „SPER CĂ N-A FĂCUT”)

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, prânz romantic la un restaurant din Primăverii

S-au ținut de mână și au uitat de mască

După ce s-au delectat cu sofisticate preparate culinare, Mirela Vaida și Alexandru au părăsit restaurantul din Primăverii. Imediat cum au ieșit din local, Alexandru a luat-o de mână pe soția lui. Cu toate că sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani, cei doi par să se comporte asemenea unor adolescenți îndrăgostiți. (VEZI ȘI: MIRELA VAIDA, REPLICI ACIDE LA ADRESA „DIVELOR” DE PE INSTAGRAM! „TOATE SUNTEM DIVE. TOATE AVEM BUZE ȘI GENE”)

Prezentatoarea de la ”Acces Direct”, de mână cu soțul, după un prânz romantic

Mai mult decât atât, atunci când se află în compania soțului ei, vedeta de la Antena 1 pare că nu se teme de nimic, nici măcar de coronavirus. Atât Alexandru cât și Mirela Vaida par să se joace cu focul când vine vorba de pandemie.

Nicunul dintre ei nu a folosit indispensabilul accesoriu anti-COVID, banala mască de protecție. Nu este exclus să fi fost extrem de entuziasmați de prânzul romantic, așa că au omis să își mai pună masca atunci când au ieșit din restaurant. (NU RATA: MIRELA VAIDA, MĂRTURISIRI DESPRE CUM S-A SCHIMBAT VIAȚA DE CUPLU DE CÂND SUNT PĂRINȚI DE TREI: „NU MAI EȘTI CA LA ÎNCEPUT”)

Mirela Vaida și soțul se joacă cu focul când vine vorba de coronavirus. Cei doi nu poartă mască

Mirela Vaida, picanterii din viața intimă

Măi, să ştii că ăia care fac mult amor ştiu să se păzească, ăia care se întâlnesc rar, cum mă întâlnesc eu cu soţul meu şi mai avem şi copii mici care de multe ori sunt bolnavi şi dormim unul cu un copil, unul cu un copil, săracii, când se întâlnesc şi ei într-o vacanţă, vin acasă cu încă unul. În vacanţă (n.r.: s-a întâmplat). Păi, am avut şi noi, săracii, în sfârşit, relaxarea necesară şi timp pentru noi”, a dezvăluit Mirela Vaida în cadrul interviului acordat pentru emisiunea “Refresh by Oana Turcu”.

Ce mesaje indecente primește Mirela Vaida, de la admiratorii săi

Mirela Vaida nu duce lipsă de admiratori. Gazda emisiunii „Acces Direct” este asaltată de mesajele primite de la fani, iar unele dintre ele au conotații indecente. Vedeta le ține piept și celor mai înfocați admiratori și are mereu pregătit un răspuns.

Mirela Vaida este o femeie căsătorită și o mămică împlinită, însă acest lucru nu îi oprește pe unii dintre fanii vedetei să își exprime admirația și uneori dorințele. Prezentatoarea de la „Acces Direct” a recunoscut că primește deseori, din parte publicului masculin, unele mesaje pline de patos și chiar indecente.

Însă acest lucru pare să nu o deranjeze, mai mult chiar, o ajută și îi sporesc încrederea în ea. Deși unele dintre mesajele primite au tente indecente și este depășită o anumită limită, Mirela Vaida nu se lasă intimidată și are mereu un răspuns pregătit.

„Da, se întâmplă să primesc şi astfel de mesaje şi aprecieri, uneori şi cuvinte mai triviale şi fie le răspund cu eleganţă, fie nu le răspund deloc. Sigur că unele dintre ele fac bine aşa la psihic, dar atât…”, a spus Mirela Vaida, potrivit Click!.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *