Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scene ireale între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, a doua zi după divorț. „Ce dracu’, am ajuns să ne țigănim?!” + „Mi-e dor de tine”

CANCAN.RO publică, în exclusivitate, un video exploziv cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, realizat la o zi după divorțul lor, care a avut loc în 10 martie 2020. În înregistrare se aude cum afaceristul strigă la vedetă să se dea jos din mașina lui și să plece acasă, în timp ce diva spune că-i este dor de el. Clipul a fost realizat la o săptămână după ce Bodi s-ar fi tăiat cu un cercel și ar fi jurat „cu sânge” că, dacă blonda nu încetează cu „șantajul și scandalurile”, o să facă dezvăluiri care „o vor distruge”.

CANCAN.ro a intrat pe firul poveștii dramatice și a descoperit un episod de-a dreptul uimitor, în care protagoniști sunt aceiași Alex Bodi și Bianca Drăgușanu.

Chiar în noaptea în care fosta prezentatoare de la Kanal D sărbătorea împlinirea a 38 de ani, Alex Bodi i-ar fi jurat că nu se va opri până nu îi va dezvălui secretele bine ascunse. Totul s-ar fi întâmplat, potrivit unor surse din apropierea fostului cuplu, într-un cadru demn de filmele cu mafioți. Omul de afaceri ar fi luat un cercel și s-ar fi tăiat la mâna stângă, jurând „cu sânge” că o va „distruge” mediatic pe fosta prezentatoare dacă nu încetează cu „șantajul și scandalurile”. La o săptămână după acest incident, cei doi au divorțat.

„N-ai ce să cauți cu mine acasă!”

Blonda nu ar fi fost, totuși, împăcată cu decizia divorțului, motiv pentru care l-a căutat pe fostul soț, de lângă care nu ar fi dorit să mai plece. Mai mult, într-o filmare din parcarea unui mall, intrată în posesia CANCAN.RO, Bianca apare în mașina lui Bodi, un bolid de lux, în care își făcea poze, după care iese din autoturism. Timp în care Alex Bodi urlă ca din gură de șarpe să plece și să îl lase în pace. (VEZI AICI: CUM SE “TRATEAZĂ” BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ “DIVORȚUL” DE GABI BĂDĂLĂU)

Bianca și fostul ei soț s-au întâlnit într-o parcare a doua zi după divorț

” – Bianca, ieși afară din mașină, nu mai fă status-uri fake, tu! Ieși, tu, afară, din mașină, ce dracu’, am ajuns să ne țigănim, care vine acasă și care nu vine acasă? Du-te acasă, tu, psihopată, că tu nu ai cuvânt, tu! Ești o nesimțită! Ai văzut cât te ține cuvântul?

– Am vrut să vin cu tine acasă, că mi-e dor de tine.

– Nu vreau să vii acasă, că n-ai niciun cuvânt. Tu n-ai ce căuta cu mine acasă!

– Vreau să vin cu tine acasă! (NU RATA: AM AFLAT CUM “AU PUS CRUCE” RELAȚIEI BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU)

– N-ai ce să cauți cu mine acasă! Da, ți-e dor de mine, tu numai te folosești. Asta e valoarea ta”, este dialogul halucinant dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, care se aude pe înregistrare.

Războiul declarațiilor

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu patru luni, însă între cei doi a început un război cu declarații și dovezi-bombă ale relației lor agitate. Una dintre acest dovezi constă în video-ul cu Bianca de pe șosea, în timp ce merge pe lângă mașini care circulă cu peste 100 de kilometri la oră.

Atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu și-au refăcut viețile după despărțire. În timp ce afaceristul din Mediaș – implicat într-un dosar stufos de proxenetism și trafic de persoane – trăiește, o poveste de dragoste alături de Daria Radionova, iubita lui de la Londra, Bianca Drăgușanu a „bifat” o nouă relație, pe cât de scurtă, pe atât de tumultuoasă, cu Gabi Bădălău.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *