Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Marius Manole este noul prezentator al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”, pe PRO TV PLUS. Actorul i-a luat locul lui Alex Daragiu

Show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și provocări, „Întrebarea mesei rotund”, a revenit cu un nou sezon. Primul invitat al emisiunii a fost Marius Manole, care ar fi putut gusta din delicatese alese, precum rulori cu surprize, salivă de alpaca sau salată cu crudități, în cazul în care nu răspundea la întrebarea primită.

După ce a aflat care a fost cel mai stânjenitor moment din cariera lui Marius Manole, dar și când și-a început acesta viața sexuală, Alex Daragiu i-a adresat cea mai neașteptată întrebare:

„Care este emisiunea pe care ți-ar plăcea să o prezinți: Trending Review, How to Tik Tok sau Întrebarea mesei rotunde?”. Fără să stea pe gânduri, Marius a ales „Întrebarea mesei rotunde”. Și așa va fi!

Începând cu acest sezon, Marius Manole preia ștafeta de la
Alex Daragiu și ne așteaptă în fiecare miercuri, pe protvplus.ro, cu noi ediții
și invitați neașteptați.

”Am decis să-mi mut toate resursele pentru emisiunea Trending Review deoarece simțeam că nu pot face două lucruri… la fel de bine.

Marius Manole este noul prezentator al emisiunii „Întrebarea mesei rotunde”,  pe PRO TV PLUS. Actorul i-a luat locul lui Alex Daragiu

După un lung casting, am știut că Marius Manole este acel om mișto care trebuie să prezinte în locul meu! :)) Am încredere că va duce show-ul la un alt nivel”, declară Daragiu.

„Nu am mai făcut așa ceva, înainte făceam totul singur. Nu aveam producător, un spațiu în care să mă desfășor”. Gândindu-se la invitații pe care îi va avea, are o singură așteptare ”să vină și să nu fugă în timpul emisiunii.

Înțeleg că Daragiu îi sechestra în studiou… e o variantă”. Cât despre mâncărurile de pe masă, Marius spune ”nu vreau să propun nimic, ceea ce e pe masă e, ca și până acum, o necunoscută și pentru mine și pentru invitat, le aflu în același timp cu invitatul, asta ca să putem fugi împreună”, a declarat Marius Manole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *