Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Instanța s-a pronunțat în dosarul “Regelui farselor” Ce l-au obligat judecătorii să facă pe cunoscutul actor

Actorul care a devenit celebru la OTV-ul lui Dan Diaconescu a „gafat” în trafic și s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În urmă cu câteva zile, magistrații s-au pronunțat în cazul lui Gabriel Fătu, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, decizia instanței.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră din procesul care l-a avut în prim-plan pe actorul care a cunoscut notorietatea la televiziunea înfințată de Dan Diaconescu, OTV.

Vă reamintim că finalul de 2020 nu a părut să fie unul prea fericit pentru Gabriel Fătu. ”Regele farselor” s-a ales cu un dosar penal de toată frumusețea după ce ar fi fost prins în ”ofsaid” de un echipaj de la Rutieră. Pe numele actorului, oamenii legii au deschis un dosar de urmărire penală pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Obligat doar la plata cheltuielilor de judecată

Instanța s-a pronunțat recent în cazul actorului devenit celebru după emisiunile de la OTV. În urmă cu doar câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din București au decis renunțarea la aplicarea pedepsei în cazul celui cunoscut drept ”Regele farselor”. Cu toate că a primit doar un avertisment, Gabriel Fătu a fost obligat la plata sumei de 1.500 de lei, cheltuieli de judecată.

Decizia instanței

”Tip soluție: Renunţare la aplicarea pedepsei. Soluția pe scurt: În baza art. 396 alin.10 și 3 C.proc.pen. rap. la art. 80 C.pen., dispune renunţarea la aplicarea pedepsei faţă de inculpatul Fătu Gabriel-Dumitru, fiul lui …, cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 din C.pen. (NU RATA: SIGUR ŢI-L AMINTEŞTI PE GABRIEL FĂTU. CUM I S-A SCHIMBAT VIAŢA ”REGELUI FARSELOR” DE LA OTV)

În baza art. 81 C.pen. aplică inculpatului Fătu Gabriel-Dumitru un avertisment. În temeiul art. 272 C.proc.pen. rap. la art. 274 alin. 1 C.proc.pen. obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.500 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Ia act că inculpatul a fost asistat de apărător ales. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei de pe minută. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 2 din București.

Magistrații s-au pronunțat în cazul lui Gabriel Fătu

Gabriel Fătu și a doua lui soție se judecă pentru custodia fiicei lor

CANCAN.RO v-a dezvăluit în exclusivitate, în urmă cu două luni, că Georgiana Fătu a deschis la Judecătoria Sectorului 2 din București un proces care are ca obiect divorțul, exercitarea autorității părintești, pensia, programul de vizitare, dar și stabilirea domiciliului fetiței pe care o are cu actorul Gabriel Fătu; prințesa lor se numește Ingrid Ana și a venit pe lume în 2017, chiar de Ziua Îndrăgostiților. (DETALII AICI)

Gabriel Fătu divorțează a doua oară
Gabriel Fătu şi soţia lui, Georgiana, divorțează după cinci ani de mariaj

Al doilea mariaj eșuat

În urmă cu aproximativ șase ani, actorul Gabriel Fătu a mai bifat un divorț. După 13 ani de mariaj, vedeta de la OTV i-a spus ”Adio” regizoarei Chris Simion. Niciunul dintre cei doi soţi nu a suferit însă prea mult după despărţire, având în vedere că fiecare şi-a refăcut viaţa imediat. Chris Simion s-a măritat cu colegul ei de grădiniţă, Tiberiu Mercurian, într-un cadru intim, în secret, iar Gabriel Fătu s-a recăsătorit cu Georgiana Stancu.

Inițial, apropiaţii actorului au crezut că tânăra reprezintă doar o aventură pentru el, fiind deja cunoscute „escapadele” lui Gabriel. Ei bine, se pare că Georgiana a reuşit să îl cuminţească, la momentul respectiv, astfel că au ajuns în faţa altarului. La nici un an de la divorţ, Gabriel Fătu şi aleasa lui au spus “Da” în faţa ofiţerului stării civile. (VEZI ȘI: PENTRU EA DIVORȚEAZĂ “REGELE FARSELOR”?! CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUNOSCUTUL ACTOR ALĂTURI DE O SEXY-ȘATENĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *