Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Hora Miresei” din Buhuși s-a dansat în Bahrain

„Hora Miresei” din Buhuși s-a dansat, zilele trecute, tocmai în Bahrain, iar CANCAN.RO vă prezintă imaginile inedite. O frumoasă poveste de dragoste dintre o băcăuancă și un jamaican a fost sărbătorită în Bahrain, iar rudele au participat la nuntă online, din cauza pandemiei.

Mireasa, Raluca, de loc din Buhuși, a fost studentă la Cluj, iar apoi viața a purtat-o până în Bahrain, acolo unde l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț – Dale, din Jamaica.

Au vrut să facă două nunți, una în România și una în Jamaica, dar, din cauza COVID-ului, care i-a obligat să amâne evenimentul de două ori, au organizat o nuntă restrânsă în Bahrain, la care au participat doar 20 de persoane. Inițial, nunta trebuia să aibă loc în iunie 2020, apoi în decembrie, dar totul s-a „rezolvat” acum.

Au fost live pe Zoom cu tradiții românești

Evenimentul s-a derulat în condiții de distanțare fizică la restaurant, dar cu slujbă religioasă acasă. Petrecerea a fost redată live pe Zoom, astfel că rudele au putut urmări ”Hora Miresei” sau momentul mult așteptat când din boxe s-a auzit ”Ia-ți mireasă ziua bună”. De altfel, petrecerea a avut sare și piper românesc.

Mirii și-au luat nași ortodocși din Cipru și Grecia, iar de la nuntă nu au lipsit nici dedicațiile… dar nici raggae original din Jamaica. (VEZI ȘI: CUM S-A ȚINUT O NUNTĂ LA STREHAIA ÎN PANDEMIE)

Mireasa are un club de dans

Raluca e instructor de salsa și are un club în Bahrain. Așa se face că, pe lângă muzica tradițională de nuntă, mireasa nu a ratat ocazia să le ofere invitaților și un moment special, când din boxe a răsunat cunoscuta melodie Jerusalema. (NU RATA: BAT CLOPOTE DE NUNTĂ ÎN FAMILIA UNUIA DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI MULTIMILIONARI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *