Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ecaterina Ladin a născut: “Până la lacrimi mi-e dragă viața”. Prima imagine cu bebelușul actriței din Las Fierbinți

Azi, cu nouă zile înainte de ziua sa de naștere, Ecaterina Ladin a fost binecuvântată cu cel mai frumos cadou: venirea pe lume a celui de-al doilea copil! Tot astăzi, actrița care dă viață personajului Dalida în serialul “Las Fierbinți” a făcut publică prima imagine cu bebelușul.

Ecaterina Ladin, mamă de băiat pentru a doua oară

Ecaterina Ladin a devenit azi, 18 februarie 2020, mamă pentru a doua oară. Carismatica actriță și-a strâns cu multă emoție fiul, iar în dreptul primei fotografii pe care a publicat-o pe contul său de Instagram a așternut următorul gând: “… până la lacrimi mi-e dragă viața!”. Artista și soțul ei mai au un băiat.

Printre primele vedete care au felicitat-o pe proaspăta mămică și micul ei prinț se numără: Elvira Deatcu, Flavia Mihășan, logodnicul ei, Marius Moldovan, și Cocuța, pe numele din buletin Andra Gheorghe. Ecaterina Ladin și soțul ei s-au căsătorit pe 6 iunie 2015.

Azi, Ecaterina Ladin a devenit mamă pentru a doua oară. Ea i-a dăruit soțului său încă un băiat  © Instagram

Nu rata: EXCLUSIVITATE | Imagini rare cu Dorel din “Las Fierbinți” + sexy-soția și juniorul

Ecaterina Ladin, despre influența părinților în cariera de actriță

Originară din Chișinău, Ecaterina Ladin a vorbit într-un interviu impresionant despre ce rol au jucat părinţii în educaţia ei şi ce calităţi consideră că a moştenit de la ei.

“Sunt absolut tot ce înseamnă părinţii mei. Fiind cea mai mică, am fost alintata familiei. Alintată însemnând toată dragostea şi toată răbdarea de pe lume. Nu eram eu, adică Ecaterina Ladin, dacă aveam alţi părinţi. Tata fiind muzician, tenor, îşi dorea ca eu să fiu pe scenă, mama îşi dorea să devin învăţătoare. Cine ştie, poate o să predau vreodată actorie (râde). Deocamdată, i-am împlinit visul tatei. Mi s-au oferit de toate, de la cursuri de dans, de pian, până la cursuri de engleză, în condiţiile în care financiar nu stăteam foarte bine. Au făcut tot posibilul ca să nu-mi lipsească nimic. Am moştenit toate calităţile părinţilor mei: bunătatea, generozitatea, dragostea pentru copii, puterea de muncă şi, mai ales de la tata – încăpăţânarea”, a mărturisit actrița care interpretează personajul Dalida din serialul “Las Fierbinți”, relatează adevarul.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *