Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Claudia Pătrășcanu, ajutor neașteptat din partea lui Gabi Bădălău pentru ea și cei doi băieți ai lor. „Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin divorț pentru custodia celor doi băieți ai lor. După ce soția lui i-a adus acuzații grave, bărbatul pare că vrea să găsească o variantă de împăcare cu artista.

În cadrul emisiunii sale, Xtra Night Show,  Dan Capatos a citit un mesaj în care Gabi Bădălău s-a arătat dispus să-i cumpere o casă într-un complex rezidențial și s-a oferit să plătească taxa de școlarizare pentru cei doi copii.

„Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, să înscriem băieții la școala americană, plătesc eu pe un an avans taxele de școlarizare.

Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi.

Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback”, a fost mesajul transmis de Gabi Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *