Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Caz halucinant! O femeie a fost surprinsă în timp ce căra cu un tomberon cadavrul unui bărbat

Caz șocant în Târgu Mureș. O femeie a fost surprinsă în timp ce căra cadavrul unui bărbat într-un tomberon. Un cetățean a făcut o sesizare la numărul de urgență 112, iar autoritățile au demarat o anchetă.

Din primele informații, se pare că femeia ce transporta corpul fără viață al bărbatului nu a fost cea care l-a ucis. Acesta a fost omorât de către concubina lui, care l-a lovit cu un topor. După săvârșirea crimei, prietena agresoarei s-a oferit să o ajute să scape de cadavru. Aceasta l-a pus pe bărbat într-un tomberon și intenționa să îl ducă spre pădurea de la margine localității.

Pe drum a fost văzută de un cetățean, care a sesizat autoritățile. Poliția a intervenit și a demarat cercetările pentru a stabile exact cum s-au desfășurat evenimentele. (CITEȘTE ȘI: MOARTE SUSPECTĂ LA IAȘI. POLIȚIȘTII AU GĂSIT CADAVRUL UNEI PERSOANE DECEDATE DE PATRU ZILE ÎNTR-UN APARTAMENT)

 „La data de 18.02.2021, în municipiul Tg. Mureș, o femeie a fost depistată în timp ce transporta cadavrul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, cu un tomberon. Din primele verificări s-a stabilit că bărbatul, în timp ce se afla la domiciliul concubinei, a fost lovit cu toporul în zona capului, de către aceasta.

În apartament se mai afla un minor în vârstă de 8 ani, în momentul comiterii faptei. Cadavrul era transportat de prietena concubinei, spre pădurea de la marginea localității și a fost observată de un cetățean care a sunat la poliție”, se arată într-un comunicat al poliției, potrivit ziare.com.

(VEZI ȘI: CADAVRUL UNUI BĂRBAT A FOST DESCOPERIT ÎN ALBIA UNUI RÂU DIN MARAMUREȘ)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *