Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrășcanu a spus că este gay: „Toată lumea știe că…”

Aseară, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, în direct la TV, mai multe lucruri despre fostul ei soț, Gabi Bădălău. Artista susține, concret, fostul ei soț ar fi, de fapt, homosexual.

Mai mult, cântăreața spune că face aceste mărturisiri pentru că cei doi băieți ai săi au ajuns să îi povestească, ba chiar să mimeze cu păpușile ceea ce au văzut în casa tatălui lor.

Citește și: Cum se “tratează” Bianca Drăgușanu după “divorțul” de Gabi Bădălău

„Vă spun eu cine sunt iubiții lui. Copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Cum a luat „veștile” afaceristul

Nu a trecut mult timp și Gabi Bădălău a decis să vorbească și pe acest subiect și să lămurească pe toată lumea despre ce este vorba.

”Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta.

Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce.Mi-e scârbă!

Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia.

Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie.

Mi-e rușine, familia mea este o familie serioasă”, a fost replica dată de Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a mărturisit că cei doi copii ai săi mimau cu păpușile ceea ce au văzut la tatăl său.

Nu rata: Războiul continuă! Primele declarații ale lui Gabi Bădălău după ce a fost acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor. „Să se ducă la Obregia”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *